Wpis z mikrobloga

@eSUBA94: chory typ, doxowac jakiegoś randomowego dzieciaka i wrzucać go na forum tylko dlatego że jest bardziej poukładany życiowo niż ty i cała twoja rodzina (a zgaduje) że jesteś starszy przynajmniej o kilka lat od niego, psychol
  • Odpowiedz
@Oskaros: gdzie on jest niby bardziej poukładany życiowo? Bo mu starzy wszytko fundują i wygląda jak leszcz na lepca z vifonem na głowie? Jakby pieniążki rodzicom się skończyły to taki gamoń z placem do d--y sobie nie trafi.
  • Odpowiedz
  • 0
@rkore: raczej nie ogarniam czemu mogą sobie robić co chcą a ja byłem zawsze za wszystko rozliczany i musiałem się ze wszystkiego tłumaczyć
  • Odpowiedz
  • 0
@Oskaros: poukładany życiowo - robi se fotki pod drogimi sklepami z torbami z tego sklepu
aha

doxować - kliknąć w profil który podał dalej profil buddy i zrobić to w mniej niż minutę xDDD
  • Odpowiedz
  • 1
@Domen85: jeden właśnie z takich pseudo celebrytów miał ostatnio zadanie - zrobić coś co robią inni ludzie, zpaakować paczkę z ubraniami i ją gdzieś wysłać, co zrobił? kupił ogrórki w słoiku dużym, wylał, a do słoika wpieprzył ubranie i tak nadał paczkę...
  • Odpowiedz
  • 1
@eSUBA94 no, czyli dokładnie jak napisałem. Boli cię d--a. Może trzeba dorosnąć i pojąć niestety świat nie jest równy dla wsyStkich. Z drugiej strony mogą robić co chcą a w---------a schabowego I robią sobie zdjęcia z zakupów. Tego byś chciał?
  • Odpowiedz