Wpis z mikrobloga

Ale golas to atencjusz. Chłop co miesiąc wrzuca posta lub daje wywiad, że ojejku ja zniknąłem z internetu, bo ciężkie życie toksyczny internet (sam tworzył patologiczne i toksyczne gale). Najśmieszniejsze jest to, że jak on znika z tego internetu to nikt tego nie zauważa, bo jest tak bezpłciowy, że nikogo nie interesuje co robi Wojtek Golas

#famemma
Szychasekk - Ale golas to atencjusz. Chłop co miesiąc wrzuca posta lub daje wywiad, ż...

źródło: IMG_0242

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak on znika z tego internetu to nikt tego nie zauważa, bo jest tak bezpłciowy, że nikogo nie interesuje co robi Wojtek Golas

@Szychasekk: tymczasem ty i wykopki followujace go na ig i twitterze n-----------c memy codziennie z gola
  • Odpowiedz
@Szychasekk: a nawet nie wiedziałem że zniknął XD ostatnie co pamiętam to nim to jak wypowiadał się na twitterze o boston dynamics po angielsku i też c---a to kogoś obchodziło XDD
  • Odpowiedz
@Szychasekk mnie najbardziej się to jego kreowanie na wielkiego biznesmena. Gdyby nie Pasterniak i Rozporek, których poznał fartem to g---o by miał. Ten jego każdy inny projekt to jakiś niewypał. Nawet na LinkedInie ludzie go obśmiali, tymi interesami to może co najwyżej zaimponować jakimś Julka i Oskim na X.
  • Odpowiedz
@Larkin21: dosłownie xd chłop co chwile gada, że znika a potem i tak udzieli jakiegoś wywiadu albo odbierze telefon od boxdela żeby pokazać jaki to on biznesmen
  • Odpowiedz