Koło mojego domu pod #piaseczno otwarto nowy sklep #netto . Byłem tam kilka razy i jest tam zauważalnie drożej niż np. w #biedronka . Czy w Netto cokolwiek ma konkurencyjną cenę w porównaniu do konkurencji?
@Adaslaw imo NETTO to jest jakaś pralnia pieniędzy, XD Netto wykupiło TESCO w Polsce a w miejscach tych Tesco powstają nowe wielkie osiedle. Nie dziwne? CD
@Anonymon2025 Nie wiem czy twoja hipoteza o pralni pieniędzy jest prawdziwa, ale to Netto co powstało koło mnie wybudowano na gołej ziemi rolnej. Nie było tam żadnego Tesco wcześniej.
@Adaslaw: Tak jak w Kurierze pisali, Zalesie/Orężna nie ma w koncepcji takiego zagospodarowania. Dlaczego od razu nie stawiać 6 piętrowych bloków w środku pola? Kto to klepnął?
W sumie po co ja się pytam xd to ekipa łysego od autostrad rowerowych
@Adaslaw: W Zamieniu faktycznie powstało na ziemi rolnej, ale w samym Piasecznie, na wjeździe, było Tesco i sklep meblowy, Netto wykupiło teren (albo jego część, tego nie wiem!) i nagle po powstaniu marketu obok niego wciśnięto blok XD
Albo sytuacja o której pisze @Piaseczyniak, też mega sus z tym Józefosławiem
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy w Netto cokolwiek ma konkurencyjną cenę w porównaniu do konkurencji?
#pytanie
Nie wiem czy twoja hipoteza o pralni pieniędzy jest prawdziwa, ale to Netto co powstało koło mnie wybudowano na gołej ziemi rolnej. Nie było tam żadnego Tesco wcześniej.
i cała teoria spiskowa w p---u
A to netto o które była ta awantura.
Teraz jest jazda na Józefosławiu bo tam chcą wcisnąć.
cenom się nie przyglądam bo parafrazując klasyka "zawsze kupuję za 50 zł więc podwyżek nie
@Adaslaw: U mnie po Tesco otworzyli Netto, ale zmniejszyli powierzchnię i wynajęli obok innemu sklepowi.
W sumie po co ja się pytam xd to ekipa łysego od autostrad rowerowych
Albo sytuacja o której pisze @Piaseczyniak, też mega sus z tym Józefosławiem
@Adaslaw:
https://maps.app.goo.gl/SvzoZaDyAweSYurt7
np. w tym miejscu, ale nie nowe osiedle tylko ten