Wpis z mikrobloga

#alkusopiciu

Dwa tygodnie minęło i nie mam problemu z utrzymaniem trzeźwości tylko baniak strasznie mnie napl3rd@!a. Wróciła mania ale mam ją w garści dzięki zaklenciom d szamana. Wrociła bezsenność, kwetapina już nie działa tak bardzo usypiająco, chyba za dużą tolerancję już mam

Do wódyna pewno nie wrócę, nie ma opcji, to przez tą kurvv3 mam problemy tylko jak pozbyć się tego bólu, ibuprofen pomaga na chwilę złagodzić ale nie chcę codziennie go łykać, to już trzeci dzień bólu, p------y łeb. Czemu nie można na niego założyć gipsu, poczekać aż się zagoi i elo

#alkoholizm #chad #uzaleznienie
alkoJezus - #alkusopiciu 

Dwa tygodnie minęło i nie mam problemu z utrzymaniem trzeź...

źródło: temp_file6872769657445972319

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@PanzerWaffel Cieszę się że mogłem pomóc () piszę głównie dla siebie bo mi to pomaga, taka forma pamiętnika ale myślę fajnie że komuś mogłem pomóc.
Ty mi też pomogłeś, dziś skonczyłem lekturę, ciekawe spojrzenie na problem, dodało mi to sporo motywacji i niechęci do alkoholu. Na pewno bardzo mi pomogła. Dzięki i gratulacje
Jedziemy dalej z koksem ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
Ty mi też pomogłeś, dziś skonczyłem lekturę, ciekawe spojrzenie na problem, dodało mi to sporo motywacji i niechęci do alkoholu. Na pewno bardzo mi pomogła. Dzięki i gratulacje

@alkoJezus: jaka lektura?
  • Odpowiedz