Aktywne Wpisy

rayman_s +163

źródło: 1000035848
Pobierz
Kanarynka +4
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Czy serio tak ciężko w tych czasach znaleźć #rozowypasek na dobre i na złe?
Niech nawet nie chce dzieci a z wyglądu będzie gorsza od Lempart, byle charakter miała dobry, umiała cokolwiek więcej niż scrollowanie sociali (nawet kasowanie w Żabie wystarczy) i jej życie nie obraca się jedynie wokół tipsów, makijaży i innych dupereli.
Nawet nie stawiam wymagań by lubiła to samo co ja i nie narzekała na gry, wystarczy, że będziemy w stanie się dogadać ale c--j mi w dupę. W realu jestem p---a jakich mało, a #tinder, #badoo czy inna #fotkapl nie oddają, bo pomimo mordy mocne 5-6/10 to nie umiem "zaciekawić" loszki z obawy, że cokolwiek napiszę to będzie źle...
#zalesie #zwiazki #depresja #tfwnogf #gorzkiezale #samotnosc
Na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat psychika chłopców nie została tak rozwalona grami komputerowymi nawet w połowie procenta, jak psychika dzireczynek została rozwalona w drobny mak przez media społecznościowe.
ja to samo mam na trzezwo przez stany lekowe itp. morde mam ladna, dziewczyne juz mialem, prawiczkiem nie jestem, par mam duzo, ale napisac nie potrafie. co innego, kiedy jestem pod wplywem jakichs substancji, wtedy wstaje po melanzu i na messengerze rozmowy z kilkoma dziewczynami. tutaj musisz ogarnac te niepewnosc siebie, skad ona sie bierze, jak
Mam miliard zainteresowań tak naprawdę i móglbym nie wiem, napisać takiej całą historię afery Burning Sun czy opisać nierówności społeczne na bazie fabuły świata League of Legends, ale skąd mam wiedzieć, że taką loszkę to zainteresuje a jak
Nie dla aspołecznego abstynenta, który w klubie czuje się jak alien, a i tak chodzi tam tylko na koncerty ulubionych artystów, gdy ma okazje
No, u mnie to nie przejdzie XD
Jestem typem, któremu, załóżmy, za 5 lat pała nie będzie chciała stać i nie pójdzie Ci do lekarza z tym, bo ło boże, wstyd, że musi o tym komukolwiek mówić. Ja się boję nawet w PUP
No niby tak, tylko że niestety u mnie wchodzi to, że jak nic nie mam do pustych lasek (wiadomo, wolałbym kogoś mądrzejszego
źródło: obraz
Pobierz@JuanPablitoSegundo_2137: 5/10 to za mało żeby zainteresować kobiety w internecie. Jeśli jeszcze do tego piszesz jak typowy mariuszek podnóżek to nie dziw się, że zostajesz z niczym bo nie jesteś przystojny
@Adruns: wiesz co, a na mnie np bardziej siadlo, ze chodze na imprezy typu 4 parki I JA, kazdy oskarek w rodzinie na swieta z dziewczyna a ja sam, mysle, ze laski tez to czasem dobija i dlatego sa zdesperowane
@j0shva: no to się zdarza i dobrze wiem. Kiedyś siedziałem sobie na Discordzie pewnego randoma z tiktoka (170 i obstawiam, że grubszy ode mnie, gdzie ja mam gdzieś w okolicy 70kg) to co chwilę miał jakieś historie z ruchańska (chociaż niby każdą puentował "k---a, jakby mi kiedyś guma pękła to mój najmłodszy dzieciak by już