Wpis z mikrobloga

#przegryw

Czy serio tak ciężko w tych czasach znaleźć #rozowypasek na dobre i na złe?

Niech nawet nie chce dzieci a z wyglądu będzie gorsza od Lempart, byle charakter miała dobry, umiała cokolwiek więcej niż scrollowanie sociali (nawet kasowanie w Żabie wystarczy) i jej życie nie obraca się jedynie wokół tipsów, makijaży i innych dupereli.

Nawet nie stawiam wymagań by lubiła to samo co ja i nie narzekała na gry, wystarczy, że będziemy w stanie się dogadać ale c--j mi w dupę. W realu jestem p---a jakich mało, a #tinder, #badoo czy inna #fotkapl nie oddają, bo pomimo mordy mocne 5-6/10 to nie umiem "zaciekawić" loszki z obawy, że cokolwiek napiszę to będzie źle...

#zalesie #zwiazki #depresja #tfwnogf #gorzkiezale #samotnosc
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JuanPablitoSegundo_2137: już tłumaczę.
Na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat psychika chłopców nie została tak rozwalona grami komputerowymi nawet w połowie procenta, jak psychika dzireczynek została rozwalona w drobny mak przez media społecznościowe.
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137:

to nie umiem "zaciekawić" loszki z obawy, że cokolwiek napiszę to będzie źle...

ja to samo mam na trzezwo przez stany lekowe itp. morde mam ladna, dziewczyne juz mialem, prawiczkiem nie jestem, par mam duzo, ale napisac nie potrafie. co innego, kiedy jestem pod wplywem jakichs substancji, wtedy wstaje po melanzu i na messengerze rozmowy z kilkoma dziewczynami. tutaj musisz ogarnac te niepewnosc siebie, skad ona sie bierze, jak
  • Odpowiedz
@janplasterek: no ta, ja od dawna mówię, że jedyne czego chcę to wyrozumiała lub lubiąca to co ja loszka, która nie n--------a mi pod uchem, że "ej, spojrzaleś się tak zachłannie na tą czarną małolatę w sklepie" albo "Masz 25 lat. Ile możesz grać w te Pokemony? Doroślij". Wygląd mnie nie obchodzi, bo to minie i wolę być samotny niż wybierać pomiędzy loszkami nawet 10/10, których charakter mi nie odpowiada
  • Odpowiedz
@j0shva: za to ja masowe "hej" w miliardzie wariantów, niektóre odpiszą ale od niechcenia albo z tekstem, że co prawda wolne, ale od 4 lat tak mają i nie chcą nikogo.

Mam miliard zainteresowań tak naprawdę i móglbym nie wiem, napisać takiej całą historię afery Burning Sun czy opisać nierówności społeczne na bazie fabuły świata League of Legends, ale skąd mam wiedzieć, że taką loszkę to zainteresuje a jak
  • Odpowiedz
@Brzytkamorda:

wystarczy sobie powiedzieć że i tak każdy jest tam n------y każdy ma w------e bnie idziesz tam.tanczyc tylko wyrywac jak coś powiesz głupiego to zwalasz na alko i tyle

No, u mnie to nie przejdzie XD
Jestem typem, któremu, załóżmy, za 5 lat pała nie będzie chciała stać i nie pójdzie Ci do lekarza z tym, bo ło boże, wstyd, że musi o tym komukolwiek mówić. Ja się boję nawet w PUP
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: no właśnie.. wstyd przed innymi. Dlatego pisałem że trzeba to sobie wytłumaczyć samemu że ta Grażynka czy ten lekarz oni mają na Cb wyjebsne.. jeśli nawet sobie pomysli cos o Tobie to za 5 min zapomni że istanisles bo ma swoje życie i problemu i w------e w jakiegoś randoma.. w klubie z laska to też nie jest yak że ty idziesz i ja ruchasz.. tam też wcześniej jest rozmowa,
  • Odpowiedz
@Brzytkamorda:

w klubie z laska to też nie jest yak że ty idziesz i ja ruchasz.. tam też wcześniej jest rozmowa, ona cie poznaje a ty ja i dopiero jak jest fajnie to idziecie na keks.. to też jest jakaś relacja i z tego można nawet zrobić zwuazek

No niby tak, tylko że niestety u mnie wchodzi to, że jak nic nie mam do pustych lasek (wiadomo, wolałbym kogoś mądrzejszego
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: czyli Twoje życie obraca się wokół gier? Czy uważasz, że to ambitne zajęcie, że wymagasz od kobiety, żeby nie interesowała się makijażem czy manicure? Masz konkretne wymagania, a sam nie reprezentujesz sobą za wiele tym bardziej, że sam napisałeś, że nie umiesz zaciekawić kobiety...
  • Odpowiedz
@Antoninakosa: nie umiem zaciekawić Tinderówki, bo nie wiem, co jej napisać i mam założenie typu "napiszę jej o tym, że 1000 pokemonem w pokedexie jest Gholdengo, który ewoluuje z Gimmighoula po zebraniu 999 Gimmighoul Coinsów to uzna mnie za dziecinnego" albo "Napiszę jej o tym, że panda zjada dziennie około 14-40 kg bambusa to napisze mi, że co ją to i jestem nudnym zjebem, którego interesują tylko jakieś tłuste, n---------e miśki".
JuanPablitoSegundo_2137 - @Antoninakosa: nie umiem zaciekawić Tinderówki, bo nie wiem...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: to stereotyp.. w klubie poznajesz normalne dzuewczyny. Tymbardzusj tak jak ja mając już po 30stce czesto poznaje też laski po 30stce które normalnie pracują np nauczcielka albo jakas poelegniarka i normalnie sobie z nimi gadalem o normalnych sprawach
  • Odpowiedz
W realu jestem p---a jakich mało, a #tinder, #badoo czy inna #fotkapl nie oddają, bo pomimo mordy mocne 5-6/10 to nie umiem "zaciekawić" loszki z obawy, że cokolwiek napiszę to będzie źle...

@JuanPablitoSegundo_2137: 5/10 to za mało żeby zainteresować kobiety w internecie. Jeśli jeszcze do tego piszesz jak typowy mariuszek podnóżek to nie dziw się, że zostajesz z niczym bo nie jesteś przystojny
  • Odpowiedz
Na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat psychika chłopców nie została tak rozwalona grami komputerowymi nawet w połowie procenta, jak psychika dzireczynek została rozwalona w drobny mak przez media społecznościowe.

@Adruns: wiesz co, a na mnie np bardziej siadlo, ze chodze na imprezy typu 4 parki I JA, kazdy oskarek w rodzinie na swieta z dziewczyna a ja sam, mysle, ze laski tez to czasem dobija i dlatego sa zdesperowane
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: samym hej nikogo nie zainteresujesz. tak to pisza laski w wiekszosci, a nie faceci. musisz pocisnac luzna bajere, bez spiny. ja na trzezwo ze strachu tez jak napisze do dziewczyny, to po 5 min koniec rozmowy. a jak sie nacpalem, to tak bajere pocisnalem, ze mialem laske z badoo przez 6 miesiecy xD i to samo za kazdym razem, jak jestem pod wplywem czegos, pisze na luzie, na wyeabniu
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: nie zgodze sie, mam ziomka ulanego, co naprawde nie jest ladny, a ma dziewczyne dosyc ladna, takie 7/10 dla mnie, ale ziomek normalnie nawija bajere, jest fajny, smieszny, rozmowny i w ogole, nie boi sie niczego. i takich znajomych mam kilku, z brzydszymi, czy z ladniejszymi dziewczynami.
  • Odpowiedz
mam ziomka ulanego, co naprawde nie jest ladny, a ma dziewczyne dosyc ladna, takie 7/10

@j0shva: no to się zdarza i dobrze wiem. Kiedyś siedziałem sobie na Discordzie pewnego randoma z tiktoka (170 i obstawiam, że grubszy ode mnie, gdzie ja mam gdzieś w okolicy 70kg) to co chwilę miał jakieś historie z ruchańska (chociaż niby każdą puentował "k---a, jakby mi kiedyś guma pękła to mój najmłodszy dzieciak by już
  • Odpowiedz