Wpis z mikrobloga

Chłop ma ledwo 27 lat a już go rodzice chcą z domu wyrzucać, nagabywają na znalezienie sobie partnerki i spłodzenie potomka. Masakra z tymi rodzicami. Jak mówię ze mam spokojnie czas do 45'piątki to sie oburzają, że nie dożyją. I jeszcze to zachęcanie żeby iść do fabryki tak jak oni i tam sobie poszukać kogoś xDDD no tak, bo życie jak ostatni śmieć poniżej ludzkiej godności (ja nie mam swojego mieszkania, więc opłaty drogie) i społodzenie kolejnego prola to szczyt szczytów.
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CH3j: xDDD no pewnie, w Szwecji gdzie pewnie stary by mi jeszcze kupił auto na 16 uro i mieszkanie na 18, a minimalna pozwala na normalne życie. Niestety ale zyjemy w polsce i tutaj jak ci starzy nie pomogą to jesteś śmieciem co ledwo może przeżyć. Chyba że n--------a cały etat jakieś g---o. Ale wtedy już nigdy się nie rozwiniesz. Ile na rozwój poświęcisz godzin miesięcznie kiedy jesteś w------y żeby
  • Odpowiedz
@nowekonto997885667: To mnie elegancko oceniłeś( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mam zamiaru się przed tobą tłumaczyć ale dwa tygodnie po średniej szkole podjąłem pracę i tak tyram do dziś. Ciągle samorozwój czyli kursy i dokupowanie sprzętu. Przeszedłem już etapy gdzie pożyczałem by mieć co zjeść do teraz gdzie wykańczam powoli dom.

Co do Szwecji się bardzo mylisz.
  • Odpowiedz
@CH3j: Tylko że tobie jest łatwiej bo jesteś pracownikiem fizycznym. Czyli, bez obrazy, ale wystarczy że masz mocne zdrowie i n----------z do przodu i wszystko jest cacy. Taki easy mode, wystarczy nie chlać i nie mieć problemów ze zdrowiem xD
  • Odpowiedz
@LateMacchiato: xDDD No pewnie, wracaj tam na etacik. Pewnie zarabiasz średnią krajową i się cieszysz że wydajesz tylko 99% na zycie nie mając czasu na siebie, rozwój biznesu, umiejętności i hobby? No pewnie, jesteś programistą 15k jak wy wszyscy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LateMacchiato: Bawi mnie jak osoby pracujące fizycznie całe życie wyzywają innych, że mieszkają z rodzicami w wieku 27 lat i nie chcą mieć monogamicznego związku i dziecka xD Wiadomo, że tylko uczciwa praca fizyczna jest spełnieniem życia i ambicji, tak samo jak posiadanie dziecka. Nie możesz żyć inaczej, bo inaczej jesteś niedojarzyłym dzieckiem.
  • Odpowiedz
Bawi mnie jak osoby pracujące fizycznie całe życie wyzywają innych, że mieszkają z rodzicami w wieku 27 lat i nie chcą mieć monogamicznego związku i dziecka xD Wiadomo, że tylko uczciwa praca fizyczna jest spełnieniem życia i ambicji, tak samo jak posiadanie dziecka. Nie możesz żyć inaczej, bo inaczej jesteś niedojarzyłym dzieckiem.

@nowekonto997885667: Nie dam się prowokować. Żegnam
  • Odpowiedz