Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#

drakan8 +24
No i tak lecimy 8 miesięcy bez alko, jak się czuje? wypaśnie :D Czuje że żyje w 100% i jest to życie zacne
#alkoholizm #nerwica #wygryw #zdrowie #chwalesie
#alkoholizm #nerwica #wygryw #zdrowie #chwalesie

źródło: 482187910_9949724251731279_5527945656332507377_n
Pobierz
Better Call Saul to nieironicznie najlepszy serial jaki w życiu obejrzałem, nie znam serialu z tyloma zajebistymi scenami, do których co jakiś czas wracam.
@vulfpeck: ty nawet pisząc po polsku myślisz po angielsku
Bez dwóch zdań, zdążylem się bardziej zżyć z postaciami przez te pierwsze, spokojniejsze sezony. Poznać ich i wyrobić sobie jednoznaczną opinię na ich temat.
W sumie po Breaking Bad miałem mieszane odczucia wobec Gusa, po Better Call Saul jego postać bardziej mi przypadła do gustu.
@vulfpeck ja tak miałem z Saulem. Niby wygadany cwaniak, ale dający się lubić. To jak go twórcy rozwinęli... Chapeau bas. Z Mikem to samo.
Już nie
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno:
Pełna zgoda, niesamowicie zagrana postać, nie ma sceny z nią, której nie lubię. Wniosła wyjątkową aurę do serialu.