Aktywne Wpisy

galek +19
O co chodzi z tą "warością" życia u natalistów?
To jest jakieś biologiczno społeczno religijne mambo dżambo w stylu:
Życie jakie by nie było to jest lepsze od nieistnienia
Nawet
To jest jakieś biologiczno społeczno religijne mambo dżambo w stylu:
Życie jakie by nie było to jest lepsze od nieistnienia
Nawet

źródło: temp_file402002507388557531
Pobierz
Wrrronika +10
Czy jestem odpowiednio nocna, jeśli codziennie mam taki naturalny 'makijaż' pod oczami?

źródło: 1000012948
Pobierz
To tak ciężko się ogląda, Karolek chodzi podniecony jakby zjadł wiadro wiagry przed eventem, a Werka mu tam cały czas dokłada że Mr Beast mu spojrzał w oczy, jak jeszcze nikomu nie spojrzał i pewnie go kocha. Niby Beast coś mu mówił przez pół godziny, jakieś porady (Friz mówi o nim w swoim filmie per Jimmy, no przecież przyjaciele teraz) ale pewnie miał jakiś ważny telefon i zmyłka poszła że niby taki był zainteresowany. A czym był zainteresowany? Bo Friz mu kilka książek zrobił z tym co robi, jakie ma plany itp. typowe chwaliposty i trzepanie do samego siebie, co z tego że zerżnięte od Jimmiego xd
A apogeum to już jest końcówka, jak był ten event. Współczuć tylko dla tych innych influencerów obok którego usiadł friz z wersow, bo pewnie bębenki w uszach popękały od tego pisku z ich podniecenia. Dosłownie cała sala siedzi i słucha, a ci k---a rzucają jakieś hasła i piszczą z radości XD To było tak na wyrost i przerysowane że aż ciężko uwierzyć że chłop prawie 30 letni może mieć takie naturalne odruchy. Dla mnie to tak żałosne jak on się pod nim płaszczył i próbował na siłę wejść do d--y, ale dobra, jak coś ugra dla Polski to niech ugra (pewnie Jimmy 20 minut i 2 influencerów później już nawet nie pamiętał co to za idiota z Polski przyjechał).
#friz
Wszystkiego dobrego