Wpis z mikrobloga

Obejrzałem ten film Friza z wyjazdu do mr beasta, tylko dlatego bo chciałem zobaczyć czy dalej się będzie tak tasował do tego wyjazdu po wyjaśnieniu przez książula. No i już na starcie dostajemy podjaranego friza mówiącego w samolocie że ich BEZPOŚREDNIO zaprosił Mr Beast (gdzie na mailu było widać że zaproszenia słały regionalne odziały amazona xd).

To tak ciężko się ogląda, Karolek chodzi podniecony jakby zjadł wiadro wiagry przed eventem, a Werka mu tam cały czas dokłada że Mr Beast mu spojrzał w oczy, jak jeszcze nikomu nie spojrzał i pewnie go kocha. Niby Beast coś mu mówił przez pół godziny, jakieś porady (Friz mówi o nim w swoim filmie per Jimmy, no przecież przyjaciele teraz) ale pewnie miał jakiś ważny telefon i zmyłka poszła że niby taki był zainteresowany. A czym był zainteresowany? Bo Friz mu kilka książek zrobił z tym co robi, jakie ma plany itp. typowe chwaliposty i trzepanie do samego siebie, co z tego że zerżnięte od Jimmiego xd

A apogeum to już jest końcówka, jak był ten event. Współczuć tylko dla tych innych influencerów obok którego usiadł friz z wersow, bo pewnie bębenki w uszach popękały od tego pisku z ich podniecenia. Dosłownie cała sala siedzi i słucha, a ci k---a rzucają jakieś hasła i piszczą z radości XD To było tak na wyrost i przerysowane że aż ciężko uwierzyć że chłop prawie 30 letni może mieć takie naturalne odruchy. Dla mnie to tak żałosne jak on się pod nim płaszczył i próbował na siłę wejść do d--y, ale dobra, jak coś ugra dla Polski to niech ugra (pewnie Jimmy 20 minut i 2 influencerów później już nawet nie pamiętał co to za idiota z Polski przyjechał).

#friz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalxd21: definicja przegrywa siedzisz oglądasz każdą klatkę sekundą po sekundzie i idziesz napisać na ten temat rozprawkę o która nikt nie daje j-----a a przypominam mamy dziś sobotni wieczór, ja dobrze wiem kto tam po drugiej stronie musi siedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wszystkiego dobrego
  • Odpowiedz
@michalxd21: Az sobie przeleciaem szybko, my chyba inne filmy objerzlismy, gosciu robi rekacje po skonczeniu odcinka, gdy nic nie leci i nikogmu nie przeszkadza aa tym przezywasz to tak jak by w kinie spoilery robil.
  • Odpowiedz
To tak ciężko się ogląda, Karolek chodzi podniecony jakby zjadł wiadro wiagry przed eventem, a Werka mu tam cały czas dokłada że Mr Beast mu spojrzał w oczy, jak jeszcze nikomu nie spojrzał i pewnie go kocha. Niby Beast coś mu mówił przez pół godziny, jakieś porady (Friz mówi o nim w swoim filmie per Jimmy, no przecież przyjaciele teraz) ale pewnie miał jakiś ważny telefon i zmyłka poszła że niby taki
  • Odpowiedz
@Cztero0404: dobrze że wykopek o nicku cztero0404 uczy prawie miliardera jak się robi biznes i jak rozmawiać z potencjalnymi partnerami od biznesu, oby Friz posłuchał bo zbankrutuje
  • Odpowiedz
@Oskaros: No tak zapomniałem. Friz zna się na wszystkim i robi wszystko najlepiej bo jest bogaty, kumasz to mordo on hajs ma HAJS więc najlepiej wszystko wie NAJLEPIEJ! Nie wiem ty to jesteś jakimś jego kolegą upośledzonym, że go tak bronisz bo wszyscy wiemy doskonale, że ludzie od niego tu siedzą. Co to w ogóle za mental nastolatka, że jak ktoś jest bogaty to nie można zwrócić uwagi na pewne
  • Odpowiedz