Wpis z mikrobloga

Muszę się z kimś podzielić tym hitem, bo moja głowa tego nie ogarnia, jestem w szoku, 14 lat związku, wielka miłość, przeszliśmy razem przez piekło 3 tyg temu dowiedziałam się że mam nawrót raka i dziś taka wiadomość. kuźwa, nie mógł mi tego powiedzieć gdy byłam młoda, zdrowa i silna, czyli np 2. miesiące temu, rok, dwa temu tylko akurat, gdy muszę walczyć o życie to taki cios, To jest tak absurdalne, że nie mogę nawet myśleć, a za chwilę trzeba do szpitala na ciężkie leczenie
IceKoka - Muszę się z kimś podzielić tym hitem, bo moja głowa tego nie ogarnia, jeste...

źródło: IMG_4633

Pobierz
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 37
@markhausen: wow, że to odszukałeś…, ale tak było, życie szybko leci, dzieci, dom, praca, inwestycje, wycieczki, zabawa, dużo zabawy i nagle wracasz do szpitala z małymi szansami na przeżycie i taką wiadomość od osoby z którą dzieliłeś 14 lat życia
  • Odpowiedz
@IceKoka: skoro cie zostawil to musisz byc słabą partnerką, jakbys była w porządku to pewnie by cie wspierał. pewnie cie nie lubił i był z toba tylko ze względu na dzieci. sama jestes sobie winna
  • Odpowiedz
  • 105
@TomekNAUK czy sprawia Ci przyjemność to, że wbijasz komuś szpilę, kiedy ta osoba cierpi? Czy też masz może jakieś spektrum autyzmu? Widać, że nie masz w sobie krzty empatii i zastanawiam się, czy to jakieś schorzenie, czy po prostu jesteś wredny.
  • Odpowiedz
  • 14
@TomekNAUK: dzięki, takie wpisy bardzo poprawiają mi humor w tej sytuacji, dzieci są moje i dbałam o nie sama, dużo powyżej przeciętnej, on ma swoje i o nie dba, my byliśmy parą, która przeszła razem przez piekło, a teraz ja zostałam stracona sama do piekła, macie rację, byłam c-----a partnerka,, bo chora, samce alfa eliminują chore osobniki
  • Odpowiedz
@IceKoka: Teraz to raczej powinnaś walczyć o swoje zdrowie a nie przejmować się typem (w sumie dzieciak) który daje Tobie kosza przez SMS po 14 latach zwiazku.

Także dużo zdrówka oraz siły Waćpannie życzę no i pamiętaj raka odrazu po jajach kop. Zero litość ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@IceKoka: generalnie niepojęte jak można tak się zachowac wobec kogos z kim sie tyle czasu bylo, a co dopiero z zona/partnerka. Lepiej przestaw tory na walke z tym szajsem i poszukaj wsparcia w rodzinie a nie tym typem
  • Odpowiedz