Aktywne Wpisy

oofok +6
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się

WieszakKrzak +3
Jesteś Helmutem Marko i wywalasz Slowsona. Kto do RBR?
- Tsunoda 55.7% (88)
- Hadjar 3.8% (6)
- Lindbad 0.6% (1)
- Perez 4.4% (7)
- Vettel 19.0% (30)
- ktoś inny ze stawki 16.5% (26)
Jakie silniki są godne uwagi?
Brałem pod uwagę 3.0diesla, jeśli mogę prosić o kody silnika będę wdzięczny.
Będę miał około 35 tys budżetu.
#samochody #bmw #e60 #e90 #e61 #e91
Zmień sobie tylko intercooler od razu, wywal EGR i pomyśl co z DPF ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) stockowy silnik 360 koni zrobi spokojnie
Właśnie o tym silniku słyszałem dużo dobrego, w jakich wersjach on występuje? 235km?
Bo jak patrzyłem ogłoszenia to nie ukrywam, że mało widziałem 35d
@orlo2299: tylko N52B30, zdecydowanie najlepszy i ostatni dobry NA w BMW bez bezpośredniego wtrysku (można gazować)
Remont takiego o to wynalazka kosztuje dokładnie tyle, co masz na samochód, więc zakładam że nie chcesz ponosić takiego wydatku.
Jak E60 to 3.0d przed liftem (218km / 272km) bo to najtrwalszy na żeliwnym bloku.
Jak E90 to 197/231/286km w przedlifcie, jak polift o ile takiego znajdziesz w tym budżecie to tylko 197km bo na 286km nie starczy
Tu już musisz koniecznie zajrzeć do rozrządu i panewek