Aktywne Wpisy

znikam5 +286
Czyżby mamy psiecków i inne kobiety sukcesu miały problem do innej baby, że dużo dzieci urodziła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki

źródło: Screenshot_20250202_184124_Instagram
Pobierz
DwaKolory +200
Pomijając już słuszność nakładanych ceł, to najciekawsze jest to, że w Stanach potrafią w kilka dni przeprowadzić rewolucję podatkową, która obowiązuje niemal natychmiast, a w Polsce władza nie potrafi nawet znieść zakazu niedziel handlowych czy też chociażby ograniczyć podatku Belki.
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i
Cześć! Zastanawiam się nad dobrowolną służbą wojskową, ale mam pytanie dotyczące edukacji. Chciałbym zrobić szkołę średnią (mam już branżówkę 1. stopnia), ale nie wiem, czy w trakcie służby będzie możliwość nauki. Czy ktoś z Was ma doświadczenie w tej kwestii? Jak to wygląda w wojsku, czy można równolegle podjąć naukę, zwłaszcza gdy chodzi o eksternistyczne uzupełnienie wykształcenia? Dodatkowo, czy w jednostkach wojskowych są dostępne miejsca, gdzie można korzystać z komputera do nauki lub innych materiałów? Chciałbym połączyć służbę z nauką, więc wszelkie info będzie na wagę złota! Dzięki z góry za odpowiedzi!
#dzsw #dobrowolnasluzbawojskowa #wojskowezycie #wojskopolskie
@ICER01: ja też planuję wybrać się na DZSW ale z mojego doświadczenia po Legii Akademickiej wiem że nie ma szansy na coś takiego.
To powinno być możliwe ale na zasadzie że uczysz się swoich rzeczy