Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +349

źródło: temp_file5907936025314062023
Pobierz
Wypoks +4
RZECZY, KTÓRE MOGŁEM ZROBIĆ WCZEŚNIEJ
W tym wątku piszemy o rzeczach, które mogliśmy zrobić w życiu wcześniej, ale byliśmy głupi i nie wiedzieliśmy, albo po prostu byliśmy leniwi lub rozproszeni innymi rzeczami.
Ja zaczynam
Mogłem
W tym wątku piszemy o rzeczach, które mogliśmy zrobić w życiu wcześniej, ale byliśmy głupi i nie wiedzieliśmy, albo po prostu byliśmy leniwi lub rozproszeni innymi rzeczami.
Ja zaczynam
Mogłem
#krakow #budownictwo #kuchnia #meble #stolarstwo #meblenawymiar #remontujzwykopem #remont #budowadomu #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
źródło: image
Pobierz@rybeczka: Dokładnie. W IKEA jedyną rzeczą jaką lubię jest ich restauracja. (ewentualnie niektóry specjały ze sklepiku szwedzkiego)
Porównywanie czegoś co raz wymyślone, a potem przemysłowe maszyny produkują w tysiącach, versus indywidualne podejście w każdym najmniejszym detalu? To wręcz byłoby nieuczciwe gdyby IKEA wychodziła drożej. Ktoś poświęca Ci swój czas, idzie do Twojego domu z zestawem wzorników, dekorów i kolorów, robi pomiar i projekt a potem montuje tak jak książka pisze - to nie może być i nie powinno być
źródło: image
PobierzA to o czym piszesz to jest totalny bullshit. Wypowiadasz się na temat, na który nie masz pojęcia.
Wbrew temu co ludzie panikują po internecie to do szafek ikea pasują standardowe sprzęty. Wpakowałem piekarnik beko, płytę electroluxa, zmywarkę electroluxa, okap beko. Do okapu trzeba było wywiercić inaczej dziury. Piekarnik płyta
@tomekruslan: skwituję to tylko serdecznym uśmiechem w Twoją stronę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dopytaj się baby w sklepie czy to co chcesz będzie pasować, można też podciąć pewnie listwę tylko trzeba wybrać te wyższe stopki i blende
szynę można dostać na olx/ allegro lokalnie nowa za 200 zł a nie za 400 zł jak w samej Ikei