Wpis z mikrobloga

#jaktoogarnac siema, czy pamieta ktoś o co mieli dramę rado i jak to ogarnac? Pamietam że się nie lubili i chyba jakaś sprawa była w sądzie a teraz kilka materiałów wleciało na kanał.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hehewtflolxd teraz jaca sie wybija na fejmie rada, a rado sciaga do siebie ludzi. Pamietajmy ze caly bum na jace byl dzieki tym dwom ćpunom, jebniecie rada nakrecilo cyferki. A kto bedzie ogladal dziada dymającego ćpunke
  • Odpowiedz
@hehewtflolxd: Nie pamięta. Potrafi tylko wszystko sprowadzić do stwierdzenia o dziadzie dymajacym ćpunkę, jak większość hejterków JTO. Pomiędzy Rado i JTO poszło o wynagrodzenie dla Rado. Rado chciał więcej kasy bo jak to sam wielokrotnie stwierdził jest osobą medialną xD A prowadzący kanał nie chciał płacić tyle ile Rado chciał. Nie wiem o jakich kwotach mówimy.
  • Odpowiedz
@hehewtflolxd: o kasę jak zawsze. Tam jeszcze parę miesiecy temu była drama rado jechał po dziadku ze aż miło, ale bieda obu zajrzała to się pogodzili. Bo siwemu dziadowi kanał to już zdychał odkąd stracił tego ćpuna z berlina, a rado pewnie tez miodu nie ma to nagle pogodzenie. Ja przestałem dziada starego oglądać bo tylko młoda ćpunka,berlinńskie ćpuny i teraz rado, kanał się od jakiegoś pół roku zrobił monotematyczny.
  • Odpowiedz