Aktywne Wpisy

MrSzakal +392
Yeti po latach znowu w finale i nawet go wygrał :D
#1z10
#1z10

źródło: polish_save
Pobierz
say-my-name +46
Milka 100gram za 8zl. To juz dawno k---a przestało być śmieszne co się dzieje z cenami w tym śmiesznym kraju. #panstwozdykty #inflacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: image
Pobierz@Lobotomy_Enthusiast zajebista logika xDw takim razie w zeszłym roku robiłem The Caro Awards pod to by obejrzał je ktoś z BioWare, bo miałem koszulkę N7 z Mass Effect. I wiadomo. YT/Twitch magicznie płaci mi tantiemy za wykorzystanie mojego materiału do contentu na
@MemeFairy bo mogę.
I co, może mi chcesz powiedzieć, że jak pasożyt kiszak reaguje na Twoje filmy to Ty nic z tego nie masz? Dużo osób nawet o Tobie nie słyszała póki nie zaczął Cie ogladac menelobijca.
W ogóle w jaki sposób pasuje do marynarki? Przecież to wygląda niepoważnie.
Ale dziś jest to już wyrównane. Ci, którzy "mieli zostawić suby i oglądać" - to zrobili i od paru ładnych miesięcy jest to stabilny, stały przypływ, ale nie skoki jak to miało miejsce na początku. Dzisiaj jest już tak, że na streamie oglądają te filmy z
Chodzi o to ze zyskales widzow ktorzy przez dluzszy pryzmat czasu daje Ci zysk i daje Ci to profit, tak czy nie? Skoro tak to
1) No ten zysk przyszedł. Obalam argument, że "robię materiały pod Kiszaka bo mam z tego profit". Wedle tej logiki moje suby powinny rooosnąć i rooosnąć. A jednak nie - robie content "pod siebie". A przy okazji Kiszak i nasi wspólni widzowie je lubią. Co tu jest nie do zrozumienia? Wy zapominacie jakimi zarzutami zaczynacie dyskusję. Era tiktoka.
2)
Takiego toksycznego typa nie widzial polski internet dawno, jest patostreamerem w dużym skrócie
A tak poważnie - z nim to jak ze mną i innymi twórcami. Jedni uwielbiają, inni nienawidzą. Normalni mają ambiwalentne zdanie. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tyle - największym 'ciosem' jest nie wspominać i nie komentować. Takie istniejące "hasztagi" jak tutaj ten ze mną i z nim nic nie robią (bo i merytoryki tutaj
Nie sram się o koszulkę, a o fakt finansowego wspierania prywatnej osoby o wątpliwym kręgosłupie moralnym, jako ktoś kto sam umoralnia innych ludzi.
Nie wiem czemu piszesz o poglądach na temat gamingu, w ogóle o nich nie wspomniałem, średnio mnie interesują generalnie poglądy 30-latka na temat głupich
Zabawne jak to kiszak wszystkich wyzywa od płatków śniegu, obraza ludzi od robakow z czółkami, a jak ktos mu wygarnie w podobnym jezyku w komentarzach to mowi, ze brak