Wpis z mikrobloga

@konondrom2137 już dawno :) a tak na serio zabobonne symboliki mnie śmieszą. Pechową 13tka, szczęśliwa 7, trzy szóstki itd. A koszulka jest w--------a i pasuje pod resztę stroju.
@Lobotomy_Enthusiast zajebista logika xDw takim razie w zeszłym roku robiłem The Caro Awards pod to by obejrzał je ktoś z BioWare, bo miałem koszulkę N7 z Mass Effect. I wiadomo. YT/Twitch magicznie płaci mi tantiemy za wykorzystanie mojego materiału do contentu na
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Dlaczego wspierasz finansowo toksycznego pajaca, który pobił bezdomnego, prowadzi aktywną cenzurę nieprzychylnych opinii na kanale, wyzywa ludzi pracujących na etatach od nieudaczników i zarabia na oglądaniu cudzego kontentu przy często prawie zerowym wkładzie własnym? Nie wstyd ci przynajmniej trochę?
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast podoba mi się, że wiesz lepiej niż ja co mi daje profit i dlaczego np. Założyłem koszulkę xD tak, tam jest większy plan, intryga, ukryte znaczenie. Nie to, że to po prostu spoko koszulka i pasowała mi do białej marynary i była to jedyna czarna koszulka która akurat nie musiała być w tym momencie wyprana. Spizeg xD

@MemeFairy bo mogę.
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Dobrze, ze chociaz jestes swiadomy jakiego czlowieka wspierasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I co, może mi chcesz powiedzieć, że jak pasożyt kiszak reaguje na Twoje filmy to Ty nic z tego nie masz? Dużo osób nawet o Tobie nie słyszała póki nie zaczął Cie ogladac menelobijca.
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Taa, taa. Jedyna czarna koszulka, która nie musiała być wyprana to ta od tego patusa, który lubi bić innych ludzi.

W ogóle w jaki sposób pasuje do marynarki? Przecież to wygląda niepoważnie.
  • Odpowiedz
  • 10
@arkadikuss: Spoczko :) a ogl nie odpycha cię lekko fakt że twój kumpel, którego tak ochoczo wspierasz, pobił bezdomnego i manipulował całym wydarzeniem, tak aby uniknąć kary i linczu? Niezłe nawiązywanie znajomości z ex kryminalistą, wspominam też że aktualnie cenzuruje on komentarze i kradnie buildy do gry.
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Śmieszne jak bronisz się z noszenia g---o koszulki na filmie, ale wcale już nie negujesz zarzutów wobec kolegi, więc mogę założyć, że pośrednio lub bezpośrednio popierasz jego żenujące poglądy i postawy. Trochę słabo to wygląda z perspektywy dorosłego człowieka, który lubi sam umoralniać innych ludzi u siebie na kanale.
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast: Dużo z tego MIAŁEM. Nawet robiłem podsumowanie i nie odejmuję ogromnych zasług Kiszaka, Dobrodzieja, Tamae, Nexosa czy Bonkola, którzy mnie moooocno podbili w statystykach.

Ale dziś jest to już wyrównane. Ci, którzy "mieli zostawić suby i oglądać" - to zrobili i od paru ładnych miesięcy jest to stabilny, stały przypływ, ale nie skoki jak to miało miejsce na początku. Dzisiaj jest już tak, że na streamie oglądają te filmy z
  • Odpowiedz
@arkadikuss: "Bo - zgadnij - co daje "większy zysk". To, że streamer obejrzy ten film na streamie w dniu opublikowania materiału, czy to, że te 2000 widzów wbiłoby samych na kanał i podbiło staty - w szczególności watchtime'u? Wiesz jak działa w ogóle algorytm YT?"

Chodzi o to ze zyskales widzow ktorzy przez dluzszy pryzmat czasu daje Ci zysk i daje Ci to profit, tak czy nie? Skoro tak to
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast:

1) No ten zysk przyszedł. Obalam argument, że "robię materiały pod Kiszaka bo mam z tego profit". Wedle tej logiki moje suby powinny rooosnąć i rooosnąć. A jednak nie - robie content "pod siebie". A przy okazji Kiszak i nasi wspólni widzowie je lubią. Co tu jest nie do zrozumienia? Wy zapominacie jakimi zarzutami zaczynacie dyskusję. Era tiktoka.

2)
  • Odpowiedz
@arkadikuss: A i nie wiem jakim "ziomeczkiem" jest kiszak prywatnie, ale wiem jakim jest czlowiekiem w internecie i to jakie ideologie promuje, jak drwi z innych, jak drwi z ludzi pracujacych na etacie. Jest zlym, narcystycznym czlowiekiem ktory szydzi i pasozytuje na pracy innych ludzi.

Takiego toksycznego typa nie widzial polski internet dawno, jest patostreamerem w dużym skrócie
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast: Ok. Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna. Zapiszę ją sobie i zapamiętam. :)

A tak poważnie - z nim to jak ze mną i innymi twórcami. Jedni uwielbiają, inni nienawidzą. Normalni mają ambiwalentne zdanie. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tyle - największym 'ciosem' jest nie wspominać i nie komentować. Takie istniejące "hasztagi" jak tutaj ten ze mną i z nim nic nie robią (bo i merytoryki tutaj
  • Odpowiedz
  • 11
@arkadikuss: Oj znowu pomijasz szczegóły, szkoda że nie odnosisz się do tego jak twój kolega zmyślał parę rzeczy w związku z pobiciem. Dosyć odważnie stwierdzasz że poza tą sytuacją nie mamy nic do czego można byłoby się p-----------ć, co fakt że była ona w 2019 to patrząc na jego ostatnie zachowania nie pokazuje że zmienił się od tego czasu, więc można z tego zdarzenia wyrobić sobie opinię na jego temat,
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Nie wiem co ma na celu czepianie się słówka, więc pominę, nic to nie wnosi to dyskusji, Mati też to lubi robić.

Nie sram się o koszulkę, a o fakt finansowego wspierania prywatnej osoby o wątpliwym kręgosłupie moralnym, jako ktoś kto sam umoralnia innych ludzi.

Nie wiem czemu piszesz o poglądach na temat gamingu, w ogóle o nich nie wspomniałem, średnio mnie interesują generalnie poglądy 30-latka na temat głupich
  • Odpowiedz
@arkadikuss: twoj tag to akurat tutaj nie istnieje, bardziej kiszaka i pojawil sie dlatego, ze w komentarzach nie da sie dyskutować z uwagi na to, ze wszystkie sa usuwane i te merytoryczne też. Wystarczy, ze komentarz zyska dużo polubień, a zniknie.

Zabawne jak to kiszak wszystkich wyzywa od płatków śniegu, obraza ludzi od robakow z czółkami, a jak ktos mu wygarnie w podobnym jezyku w komentarzach to mowi, ze brak
  • Odpowiedz