Aktywne Wpisy

zasadzka01 +305
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
darknightttt +5
Czemu mężczyźni są tacy męczący? Każdy, którego znałam dłużej bardziej przypominał mi syna niż partnera.
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki
1. Nokia Streaming Box 8000
2. Play BOX TV 4K (v4)
3. XIAOMI MI Box S Smart TV 2-Gen
4. Kinhank G1
5. Thomson Streaming Box 240
Obecnie mam listę od ruska wgraną na SIPTV na Samsungu z 2023 ale część kanałów nie ładuje się w ogóle a inne z kolei przycina - po przegrzebaniu wielu tematów i researchu doszedłem do wniosku że to z dużym prawdopodobieństwem spowodowane jest przez ułomności Tizena - dlatego rozglądam się za boxem.
#iptv #tv #samsung #tvbox #telewizory #androidbox #androidtv
jaka masz liste tzn jaki dostawca?
To bym wziął najchętniej ale niestety już praktycznie nie do zdobycia w rozsądnej cenie :/ Gdzieś mi się obiło o uszy że już tego nie produkują z uwagi na jakieś problemy z licencją.
tele
tele
aktualnie autodetect z sekcji Non-Apple devices
wydawało mi się, że to testowałem i nie zauważyłem poprawy ale mogę spróbować jeszcze raz. Czyli mówisz żeby wgrać M2TS z autodetect?
Dziękuję za pomoc!
@puniek: jak bardzo chcesz mieć pilot od nokii to mozna za kilkadziesiąt zł dokupić, ewentualnie ten od playa za 40zł, to nie jest problem...
i tak wyjdzie dużo taniej niż 8010 aktualnie