Aktywne Wpisy

Wykopaliskasz +47

Camuflash +4
#weganizn #wegetarianizm
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?

#oswiadczenie #heheszki #polska #polityka
źródło: temp_file8307007162521353897
Pobierzźródło: temp_file3054940118477603008
Pobierzźródło: Screenshot 2025-01-04 at 19-47-58 homelander laser - Szukaj w Google
Pobierz@pogop: Udal ci sie dowcip XD
@pogop: osobiście uważam, że problemem jest to, że on jest coraz głupszy.
Większość w tym wieku jest coraz bardziej bystra z czasem. Berko z dnia na dzień się degeneruje umysłowo. Trzeba sobie zadać poważne pytanie: co mu Wipler dosypuje do jedzenia?
źródło: 60fa6c743d2b1
Pobierz@bossgirl: @Jariii: ale wy wiecie, że te lasery to nawiązanie do czegoś tam w świecie krypto, hossy bodajże?
@29Promises: Dam nie wiesz do czego to nawiązanie ¯\(ツ)/¯
@birus Musk nie jest politykiem tylko osobą prywatną. A przynajmniej wtedy był. Ja na oficjalnym koncie nie wrzucam anime, memów ani debilnych komentarzy.
@Jariii: faktycznie nie pamiętam i nie chce mi się sprawdzać