Odradzam sie. Gine. Nawet nie wiem skąd. Nie mam huda. Nie wiem dokąd iść więc biegnę za drużyną. Wybucham, gine. Odradzam się. Gine. Nie wiem skąd.
Czy to mi sie dobrze widzi, że to jedna z tych gier na zasadzie kto kogo pierwszy zauważy na tej potężnie wielkiej mapie ten wygrywa ? Nie wiem, strasznie spocona sie wydaje.
@Adruns: pro tip, na artylerii zaznaczasz na mapie ping, masz do niego odległość, na ekranie pojawia ci sie przez chwile marker i w niego celujesz, odległość ustawiasz w parametrach. Ale raczej nie używaj artylerii, szczególnie jak przegrywacie. Najlepiej zacząć od gry medykiem, a najłatwiejsza jest gra czołgiem ale to musisz mieć dwóch kumatych ludzi
@Adruns: każdy jak zaczynał bez obytych w temacie kumpli ma podobne odczucia. Polecam kilka tutoriali oraz przestawienie klawisza mapy z "m" na "Tab". Mapa jest najważniejszym elementem dla Twojej orientacji terenowej. Hud jest symboliczny jak naciśniesz "t", taka uroda tej odrobinie realistycznej gry. Jak masz pytania to pisz, postaram się wszystko Ci wyjaśnić, chyba, że jesteś już tak negatywnie do tej gry nastawiony to wtedy już nic nie pomoże :)
Odradzam sie.
Gine.
Nawet nie wiem skąd.
Nie mam huda.
Nie wiem dokąd iść więc biegnę za drużyną.
Wybucham, gine.
Odradzam się.
Gine.
Nie wiem skąd.
Czy to mi sie dobrze widzi, że to jedna z tych gier na zasadzie kto kogo pierwszy zauważy na tej potężnie wielkiej mapie ten wygrywa ?
Nie wiem, strasznie spocona sie wydaje.
Enlisted jest o niebo przyjemniejsze.
Wszedlem na punkt
Nie wiem czy go zdobywam
Nie mam huda
Siedze na punkcie i nie wiem co