Aktywne Wpisy

Nordri +811
Mirki trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj wychodzę za mąż xD
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort

źródło: gołompki
Pobierz
kutang__pan +474
Chłop wygląda jednocześnie jak p-----l i jego ofiara xd

źródło: GldvRWNXUAA83j-
Pobierz
Jeszcze dodam że bibliotekę zrzucam do 4k dolby vision i 7.2.2 więc każdy film ma pod 100GB więc oczywiście nas musi mieć szybki Ethernet.
Cena nie ma znaczenia chce po prostu najlepsze rozwiązanie a nie jakieś synology co się wiesza co chwilę. Raid może być ale nie musi m najwyżej zgram jeszcze raz
#nas dyski storage #siecikomputerowe #serwery
Kup jakieś syno XS+ daj 64gb ram i się wieszać nie bedzie.
Albo po prostu sam zbuduj na
Witaj w klubie, z tym, że Ja mam Qnap i dużo filmów Remux :)
Jak chcesz coś dobrego to robisz samemu serwer z kartą 10gbit, stawiasz na tym Truenasa, dajesz raidz1, (5 na dane, 1 na parrity), do tego dorzucasz z 64GB ram, procek jakiś 8 rdzeniowy I smigasz przez najbliższe 10 lat
Jeszcze mogę tak z dwa dyski wymienić... z 8, a później?
Stacja rozszerzająca lub nowy serwer już w wersji rack na 12 dysków? Czas pokaże...