Wpis z mikrobloga

@CoSieZeMnaDzieje Psycholog dobrze Ci mówi. Medycyna nie jest tak zaawansowana, żeby zrobić z faceta 100% kobietę z wyglądu. Na pewno nie w tym wieku. Gdybyś był dzieciaczkiem to możliwe, choć dalej pewne rzeczy zostaną jak jabłko adama, dłonie, zarys szczęki, łączenie nosa z czołem, układ mięśni i ich % w ciele i inne "drobne" rzeczy, których są dziesiątki widziane tylko na oko.

Powinieneś już dawno być na terapii, która pomoże Ci
  • Odpowiedz
@CoSieZeMnaDzieje: O kurde, no powiem ci że trudny temat, zawsze mnie zastanawiało jak to jest że ludzie - pozwolę sobie użyć tego słowa - inni niż normatywni hetero, wiedząc o sobie, dochodzą do takiego momentu że mają dzieci, żonę, wiedząc np że są homo albo tak jak w twoim wypadku np, czują się kimś innym? W sensie nie oceniam, nie zrozum mnie źle, tylko po prostu sam napisałeś że "wiedziałeś
  • Odpowiedz
Psycholog dobrze Ci mówi. Medycyna nie jest tak zaawansowana, żeby zrobić z faceta 100% kobietę z wyglądu. Na pewno nie w tym wieku.

@Multipurpose_Labels: Źle to zrozumiałeś. Chodziło o to, że nie da się tego naprawić w głowie, według tej psycholog, a tranzycja, to możliwa opcja w tej sytuacji.
  • Odpowiedz