Wpis z mikrobloga

@TenXen47: Bekowicz jest zajęty monitorowaniem X Tuska. To jest robota 24h na dobę, bo Tusk jest nieprzewidywalny i może coś zamieścić o dowolnej porze
  • Odpowiedz
@TenXen47 czy oni przypadkiem nie za to właśnie powinni otrzymywać wynagrodzenia za pracę? Myślałem, że obecność jest obowiązkowa, to oni mogą nie przyjść ani razu przez cały miesiąc i później sobie wziąć te naście tysięcy złotych netto? XD
  • Odpowiedz
@TenXen47: Memcen powie, że może opuszczać 3/4 głosowań, bo nie bierze kasy (gdzie jego prywatna działalność mocno zyskuje na jego politycznych koneksjach i byciu parlamentarzystą) a jego nieletni fani i tak będą wniebowzięci.
  • Odpowiedz
@TenXen47: Poprawcie mnie jak się myle, ale patrzę i nie kojarzę tych ludzi, mało medialni. Wyglądają na takich którzy chodzą na głosowania i głosują jako tłum partyjny
  • Odpowiedz
Poczytajcie komentarze na Twitterze jakie tam są odklejusy. Posłowie, którzy robią swoja robote są nazywani maszynkami do głosowania Tuska i lepiej żeby nie byli na wszystkich głosowaniach bo to lepiej dla orawa w Polsce ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Poprawcie mnie jak się myle, ale patrzę i nie kojarzę tych ludzi, mało medialni

@Marekboss: No to ja cię poprawię, bo Witczaka to ja widzę nonstop, aż jestem zdziwiony, że tu się pojawił. Pawliczak też dość często widzę w różnych mediach.
  • Odpowiedz