Aktywne Wpisy

Plotkova99 +34
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
zwłaszcza microsoft jak zawsze robi w banbuko, bo w ogóle nie rozpoznaje pisma w plikach jpg przykładowo :-(
ewolucja sytemu poszła nie w tym kierunku, obecnie NIE da się rozpoznać ręcznego pisma offline tak aby mieć pewność o braku utraty danych
pisanie odręczne jest kilka razy szybsze niż na klawiaturze jak wiadomo..:-(
trzeba szukać pod Handwritten Text Recognition dlatego
WNIOSEK nie ma alternatywy (niektórzy chwalą chat-4) ale bezpieczeństwo itd ma działać offline
kiedyś na abbyreaderze od 7 wyżej pod starymi systemami, fakt że super nie rozpoznawał tekstu np. ręcznego
ALE nic się nie traciło, bo obok nierozpoznanego tekstu w formacie tekstowym pojawiał sie obrazek (fragment jpg)
co lepsze takie wyszukiwanie w wersjach późniejszych (juz wstępnie przerobionych plików) było całkowicie darmowe
Coś nie w tym kierunku to poszło
ps nie warto tego robić na smarfonach nawet z zewnętrzną klawiaturą android to jeszcze wieksze badziewie w tej mierze niż microsoft i ich niby rozpozawanie które z HTP (nie ocr) nie ma nic wspólnego do tego przejmują online dostęp do notatek xD
testowanie było na różnych kartkach, nawet tablicy na kredę wszędzie wychodzi lipa..
#informatyka #komputery #programowanie #pytanie
#internet #windows
#informatyka
źródło: 1000003257
PobierzPrędkość pisania piórami wiecznymi, takimi jak Lamy Safari, Pilot Metropolitan czy TWSBI Eco, na gładkim papierze może osiągnąć około 30–50 WPM przy odpowiedniej technice i narzędziach. Oferuje unikalny komfort i estetykę pisania, szybsze i trwałem zapamiętanie, doświadczeni reporterzy tak robili i inni
Oczywiście masz rację że na klawiaturze jak ktoś jest obcykany to może być szybki itd, ale jakość na pewno nie będzie porównywalna