Aktywne Wpisy

mam_spanko +577
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pieskor +409
Dopiero ostatni pobyt w szpitalu dobitnie pokazał mi jakim gównem jest nałóg tytoniowy. To co widziałem zryło mi beret.
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie
#bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
źródło: Screenshot from 2025-01-04 11-01-05
PobierzSrał ich pies
źródło: ale
Pobierz@Shagal: konfa wspiera pisowców którzy sprowadzili setki tysięcy imigrantów
@Gieremek: Jedno nie wyklucza drugiego, również PO to wspiera, nie mówiąc już o lewicy. Ogólnie jesteśmy zgubieni.
źródło: images
Pobierz@Shagal: Co prawda nie chce ale z ciężkim sercem by to zrobili żeby przedsiębiorcy mieli tanią siłę roboczą bo sam rozumiesz nie wolno nic regulować, niewidzialna ręka rynku itp itd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Shagal: z tyłka wyssał ruski łgarz ¯\(ツ)/¯
@Bumelante: źródło jest dosłownie napisane na dole grafiki konfedepisowcu xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shagal: Czyli Konfa jednak jest przeciwko wolnemu rynkowi i będzie za przedsiębiorcę decydować kogo może zatrudnić? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Toż to państwowy zamordyzm!
Nie, to nie są ci sami ludzie, których Tusk chce sprowadzić do Polski. Tusk chce sprowadzić nierobów i przestępców, którzy przybyli nielegalnie do UE i którzy w sylwestra niszczyli Berlin.
Ośmieszacie się stosowaniem symetryzmu.