Aktywne Wpisy

farbowanylisek +15
W każdym pociągu powinna być obowiązkowo Strefa Palacza 🤍
synadama +9
#zwiazki #takaprawda
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.

źródło: temp_file3295949798254771809
Pobierz
źródło: z27445754AMP,22-03-2011-Warszawa--Jaroslaw-Kaczynski-na-zakupac
Pobierz@MG78: Często to był chleb z lady, prosto z rąk pracownika. Dwa, w tym tępym jak but i chorym psychicznie narodzie wytworzyła się parę lat temu paranoja, może z polecenia jakichś politycznych czy wschodnich botów mających za zadanie
@eeehhh: a to nie było tak że znajdywali bakterie kałowe w wodzie święconej, co jest dowodem samym w sobie że trochę strach se to na ryj nakładać? ( ̄෴ ̄)
Z tym kościołem to też ciekawe, że ludzie tysiąc lat żyli w ten sposób i nie było problemu, a tu nagle 10 lat temu jakiś jajogłowy z Wiednia
Bułki czy chleba nie obierzesz, dlatego wszędzie masz rękawiczki plastikowe, ale niektórzy co tam będą tracić czas i nakładają ręką, nie dość że zmacają nie tylko to pieczywo, które biorą, tylko parę sztuk ekstra, przebierając, to jeszcze widziałem jak komuś ojej spadła bułka na podłogę, to przecież nie będzie za nią płacić ヽ(
@eeehhh: ja widzę jednak różnicę pomiędzy kurtuazją która jest konieczna i zanieczyszczeniami w wodzie (która jest badana), a dobrowolnym wpychaniem łap do małej "miseczki" z wodą w której wcześniej
@eeehhh: Słaby przykład bo jak już ktoś wspomniał obierasz przed zjedzeniem. Do niedawna oprócz woreczków, były też do założenia rękawiczki jednarozowe, ale z nich zrezygnowali, bo ekologia. Teraz te rękawiczki są tylko na pieczywie i tu dochodzimy do twojego wcześniejszego komentarza:
HaTfu