Aktywne Wpisy

Aowe +134
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Mam blabladora. Co tam?
Dziękuje
Następnie szukanie informacji o tym jak rozróżnić solidną hodowlę od januszowego psiego burdelu.
Dla przykładu najczęściej psuta w Polsce rasa to owczarek niemiecki. Możesz kupić z hodowli psa z wadami genetycznymi które w przyszłości będą problematyczne.
Im mniej głupich błędów na początek tym lepiej. I pamiętam że im mniejsze mieszkanie tym więcej spacerów, a i trzymanie psa w klatce która stoi na pałacu szlacheckim jest wręcz gorszym pomysłem niż mieszkanie z nim w kamperze.
Warto go nauczyć żyć wokół ludzi i innych psów, warto na początek zapoznać go z twoimi
Trzymanie go zdała od nieprzyjemności to słaby pomysł. Podałem przykład burzy i petard ale to samo można powiedzieć o nieprzyjemnej wizycie u weterynarza.
No ale pracownik schroniska lepiej ci to wyjaśni, może nawet pokaże na jakimś
Mogę ci wszystko powiedzieć ze swojej perspektywy
Obie rasy, to rasy pracujące, oczywiście są hodowlę bardziej użytkowe i mniej, ale te psy wymagają sporo ruchu i roboty umysłowej. Większość labków jest "kochana i spokojna", bo są ulane
@r__k:
źródło: IMG_7240
PobierzMogę ci potem napisać, jak dobierać hodowlę i o co pytać, jeśli jesteś zainteresowany. A Goldeny inteligentne... No nie wiem, nie powiedziałabym xD z jakiegoś powodu się mówi o nich, że typowe blondyny xd ale na pewno są