Aktywne Wpisy

alverini +372
A wy co przegrywy? Macie też złą nazwę CV? Anetka z HR nawet CV nie otworzy bo jej się nazwa nie podoba xD chvj z doświadczeniem, liczy się nazwa pliku xD
#pracbaza
#pracbaza

źródło: temp_file1214813853963145216
Pobierz
synadama +13
#psychologia #logikaniebieskichpaskow
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?

źródło: temp_file8191004354123073683
Pobierz
Zapraszam do obserwowania mojego tagu #pennyplays, gdzie skupuje akcje groszowe i często sprzedaje je jeszcze tego samego dnia z zyskiem rzędu kilkanaście-kilkaset procent.
Jutro wyjeżdżam na urlop, więc to moje ostatnie zagranie na jakiś czas na tym tagu. Do następnego!
PS. Kupuję na Trading 212 – bo wiele osób pyta co to za aplikacja.
#gielda #inwestowanie #inwestycje #spekulacja #akcjegroszowe #pennystock #pennystocks #finanse #trading
źródło: IMG_2171
Pobierzźródło: IMG_2173
Pobierzto jakby robić 100 eksperymentów, a potem publikować wyniki jednego, w którym akurat wyszło to co chcieliśmy, bez sensu, nikt takiego eksperymentu nie uzna bo trzeba je raportować wcześniej
Fajnie gdybyś publikował co Cię tam przykładowo interesuje, podać kilka spółek, jakieś newsy czy najważniejsze informacje na temat tego podmiotu i w co pakujesz jednocześnie z pokazaniem ile sztuk kupujesz. No i jak wiadomo pokazywać nie tylko to co pykło ale i to na czym wisisz.
Ja sam ostatnio upubliczniłem gdzieś w komentarzu skład swojego portfela. Moją ryzykowną akcją jest Atos, Gevo i
źródło: image
PobierzRacja. Znajdą się tutaj osoby, które będą chciały kopiować cudze ruchy a potem będzie płacz i lament bo ktoś naganiał rzekomo.
Sam traktuje swoje wysrywy w formie hobby i zwyczajnie dzielę się tym tutaj. Jednak gdyby ktoś przyszedł i zarzucił mi, że rzekomo jestem odpowiedzialny za cudzą stratę to kazałbym temu komuś wypier****ć. Rozumiem podejście Affairz'a bo sam realizował projekt gdy
@SmartCheetah: Bardziej się opłaca inwestować na T212 niż na IBKR? Pytam, bo sam mam konto na IBKR.
@kacper3355: no nie, nie dlatego. ty grasz na akcjach, a procent osób ponoszących straty dotyczy wyłącznie CFD. nikt nigdzie nie raportuje żadnego procenta dla osób inwestujących w akcje. tak, gówniane penny stock to nadal akcje. ale na akcjach traci mniej osób, bo akcje nie masz swapa i lewara
No coz mozna i taki bragging robic kto mu zabroni xd.
U-------h na pewno nie wrzuci xd
@kacper3355: nie oszukujmy się, przy penny stockach z ich volatility trochę szczęścia też trzeba mieć. Ale YOLO niewskazane ;)
@przegro_pisarz najpierw uczyłem się na zwykłych długich pozycjach, potem jakieś kółka parodniowe.
@przegro_pisarz nie powiem Ci dokładnie, ile się uczyłem, ale pierwsze kroki na giełdzie stawiałem ok. 4-5 lat temu. Nieudane. Potem nauczyłem się wyciągać wnioski, wrzucać tylko kwoty, którymi się za bardzo nie przejmuję i ogólnie ogarnąłem głowę (przestałem
Głowę ograniałeś uczęszczając na terapię czy jakich metod używałeś?