Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +17
źródło: 1000016632
Pobierz
annlupin +25
misiek po czwartej nad ranem
źródło: 1000002146
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000016632
Pobierz
źródło: 1000002146
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zapraszam do obserwowania mojego tagu #pennyplays, gdzie skupuje akcje groszowe i często sprzedaje je jeszcze tego samego dnia z zyskiem rzędu kilkanaście-kilkaset procent.
Jutro wyjeżdżam na urlop, więc to moje ostatnie zagranie na jakiś czas na tym tagu. Do następnego!
PS. Kupuję na Trading 212 – bo wiele osób pyta co to za aplikacja.
#gielda #inwestowanie #inwestycje #spekulacja #akcjegroszowe #pennystock #pennystocks #finanse #trading
źródło: IMG_2171
Pobierzźródło: IMG_2173
PobierzFajnie gdybyś publikował co Cię tam przykładowo interesuje, podać kilka spółek, jakieś newsy czy najważniejsze informacje na temat tego podmiotu i w co pakujesz jednocześnie z pokazaniem ile sztuk kupujesz. No i jak wiadomo pokazywać nie tylko to co pykło ale i to na czym wisisz.
Ja sam ostatnio upubliczniłem gdzieś w komentarzu skład swojego portfela. Moją ryzykowną akcją jest Atos, Gevo i
źródło: image
PobierzRacja. Znajdą się tutaj osoby, które będą chciały kopiować cudze ruchy a potem będzie płacz i lament bo ktoś naganiał rzekomo.
Sam traktuje swoje wysrywy w formie hobby i zwyczajnie dzielę się tym tutaj. Jednak gdyby ktoś przyszedł i zarzucił mi, że rzekomo jestem odpowiedzialny za cudzą stratę to kazałbym temu komuś wypier****ć. Rozumiem podejście Affairz'a bo sam realizował projekt gdy
@SmartCheetah: Bardziej się opłaca inwestować na T212 niż na IBKR? Pytam, bo sam mam konto na IBKR.
@kacper3355: no nie, nie dlatego. ty grasz na akcjach, a procent osób ponoszących straty dotyczy wyłącznie CFD. nikt nigdzie nie raportuje żadnego procenta dla osób inwestujących w akcje. tak, gówniane penny stock to nadal akcje. ale na akcjach traci mniej osób, bo akcje nie masz swapa i lewara
No coz mozna i taki bragging robic kto mu zabroni xd.
U-------h na pewno nie wrzuci xd
@kacper3355: nie oszukujmy się, przy penny stockach z ich volatility trochę szczęścia też trzeba mieć. Ale YOLO niewskazane ;)
@przegro_pisarz najpierw uczyłem się na zwykłych długich pozycjach, potem jakieś kółka parodniowe.
Głowę ograniałeś uczęszczając na terapię czy jakich metod używałeś?