Wpis z mikrobloga

Nadszedł czas na moje pokazywanko paczki którą przygotowała moja mikołajka @Wrrronika obserwując to z jakim zaangażowaniem udzielała się na tagu aż muszę uderzyć się w pierś że robię to tak późno. Niestety nie sądziłem że sprawy zawodowe, prywatne i świąteczne aż tak mnie przerosną w tym roku. Pomijam fakt że dostałem bana za pyskówki z botami więc no słabo trochę wyszło bo nie mogłem się udzielać w żaden sposób.

Dobra teraz o pace bo przyszła konkretna i konkretnie opakowana memami z każdej strony, tak że chyba żaden kurier czy pracownik inpostu nie miał wątpliwości że jest wyjątkowa. Takiej wątpliwości nie miała jedna losowa emerytka która widziała jak wyciągam tą paczkę z paczkomatu xD

Co do samej paczki, to nie można było trafić lepiej, nikogo z was nie ubrał waszy mikołaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) a mnie tak! (dobra pomijam dresy i koszulkę) to zostałem ubrany od stóp do czubka głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czapka, fartuch i skarpety ciągle w użyciu, same skarpety zostały podwójnie docenione podczas świąt :) fartuch mega się przydał podczas przedświątecznego gotowania. Wycieraczka jest idealna bo brakowało mi takiej pod drzwi balkonowe, a i żona już nie wychodzi tam to podwójny plus xD

Na kolejnym zdjęciu reszta prezentów czyli mieszanka cukierkowo-czołgowo-lotrowa? xD
Wszystko w moim typie, czołgi som, książka do gotowania jest (będzie testowana ostro w styczniu), jedynie tureckie galaretki takie jakieś takie, co skwitowała małżonka "zajebiste" i zabrała mi wszystkie :D (Podkładka czeka jeszcze na swoje miejsce bo mam za małe biurko XD)

Ogunie to polecam tą Mikołajkę!

Kontakt i cała reszta 10/10 :)

#wykopaka #pokapake
picasssss1 - Nadszedł czas na moje pokazywanko paczki którą przygotowała moja mikołaj...

źródło: prez2

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach