Aktywne Wpisy

miszkurkam +111
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz
Pietruchoowy +5

Dobra teraz o pace bo przyszła konkretna i konkretnie opakowana memami z każdej strony, tak że chyba żaden kurier czy pracownik inpostu nie miał wątpliwości że jest wyjątkowa. Takiej wątpliwości nie miała jedna losowa emerytka która widziała jak wyciągam tą paczkę z paczkomatu xD
Co do samej paczki, to nie można było trafić lepiej, nikogo z was nie ubrał waszy mikołaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) a mnie tak! (dobra pomijam dresy i koszulkę) to zostałem ubrany od stóp do czubka głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czapka, fartuch i skarpety ciągle w użyciu, same skarpety zostały podwójnie docenione podczas świąt :) fartuch mega się przydał podczas przedświątecznego gotowania. Wycieraczka jest idealna bo brakowało mi takiej pod drzwi balkonowe, a i żona już nie wychodzi tam to podwójny plus xD
Na kolejnym zdjęciu reszta prezentów czyli mieszanka cukierkowo-czołgowo-lotrowa? xD
Wszystko w moim typie, czołgi som, książka do gotowania jest (będzie testowana ostro w styczniu), jedynie tureckie galaretki takie jakieś takie, co skwitowała małżonka "zajebiste" i zabrała mi wszystkie :D (Podkładka czeka jeszcze na swoje miejsce bo mam za małe biurko XD)
Ogunie to polecam tą Mikołajkę!
Kontakt i cała reszta 10/10 :)
#wykopaka #pokapake
źródło: prez2
Pobierzźródło: paczka2
PobierzxDDD
Fajna ta książka kucharska się wydaje, jest tam potrawka z królika z ziemniaczkami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000010407
Pobierz