Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Felixu: Ja teraz uczę się angielskiego felixu i ostatnio nauczylem się pierwszego zdania w tym języku z filmu brzmi ono I HAVE BIG COCK ()
  • Odpowiedz
@Felixu:

Po przeczytaniu tego od razu sobie wyobraziłem, że Pan Eskimos daje mi swoją córkę na rozdziewiczenie i musiałem zwalić.

Niektóre twoje wpisy są kozak zabawne :D
  • Odpowiedz
@Felixu: Nie wiem ale pewnie tani nie jest tak jak wycieczka do usa czy do tarlandii. Ze względu na to że, daleko plus cięzkie warunki tam więc pewnie wszystko drogie i trzeba byc przygotowanym odpowiednio XD
  • Odpowiedz
@Felixu: Ale śmieszne te twoje wpisy bo czasami są tak irracjonalne i głupie że, aż śmieszne i fajne jednocześnie :D Nie ma narzekania niby głupotki ale takie zabawne :D na tle reszty tagu. Taki jeden z tagowych jasiów fasola a do głupot na poziomie trzeba inteligencji żeby to było fajne a nie zwykłe pato ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zwierz33 - @Felixu: Ale śmieszne te twoje wpisy bo czasami są tak irracjonalne i głup...
  • Odpowiedz
@Felixu:

Felixu to marka.

Felix to jakość sama w sobie a kiedy wpiszesz w google to pierwsze co wyskakuje to twój profil a to mówi samo za siebie. Ponadto felixu to czolowa potencja COCK NUTÓW ziemnych ( ͡º ͜ʖ͡º) Czyli żródło BIAŁKA a białek to szef wszystkich szefów ( )
Białek to także twórca wykopu więc felix sięga samych źródeł
Zwierz33 - @Felixu: 
Felixu to marka.

Felix to jakość sama w sobie a kiedy wpiszesz ...

źródło: 00099631

Pobierz
  • Odpowiedz
śmieszne te twoje wpisy bo czasami są tak irracjonalne i głupie że, aż śmieszne i fajne

@Zwierz33: przecież on pisze wyłącznie o j#baniu i spermie. Weź się zastanów chłopie co cię smieszy
  • Odpowiedz