Wpis z mikrobloga

Pierwszy raz gram w #diablo i jestem zachwycony. Klimat, prostota, przyjemność z siekania przeciwników...
Do miasta wracam często, z każdym rozmawiam i sprawdzam plotki i z początkowej chęci porzucenia gry po pierwszym wyjściu z lochów wciągnąłem się mocno.

Głównie za sprawą Tristram, muzyki, atmosfery i właśnie tych rozmów z postaciami, które co jakiś czas coś nowego mówią, czymś się z nami dzielą czy nawet zlecają jakieś mniejsze zadania.

Eh, myślałem, że hack and slashy nie lubię, a tu niesamowite zaskoczenie. Także nic się nie bać, wracać do starszych tytułów, nawet jeśli się w nie za dzieciaka nie grało!

#gry #staregry (chociaż patrząc na giereczkową historię to nie aż tak stare xD)
Wink - Pierwszy raz gram w #diablo i jestem zachwycony. Klimat, prostota, przyjemność...

źródło: image

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@distorted: Ogrywam póki co bez dodatku, ale z hellfire też kiedyś ogram. A może właśnie od razu z tym modem który @yojo2 , bo widzę, że sporo dobra wprowadza. Póki co jestem na ósmym poziomie lochów i nie czuję znużenia. Jakaś magia.
  • Odpowiedz
@Wink: grałem na Anbernicu w diablo 1 psx i generalnie super gra, tylko po pewnym czasie przeczytałem, że potwory nie odradzają się. Trzeba rozpocząć nową grę żeby się zresetowały. Może to śmieszne, ale z tego powodu nie chce mi się w to dalej grać.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Zawadson: ooo, a to jest element którego w grach nie lubię, chyba że jakoś ponowne odrodzenie potworów jest uzasadnione. Ogólnie z tego powodu od wielu jRPGów się odbiłem xD
  • Odpowiedz