Aktywne Wpisy

duzy_krotki +80

mirko_anonim +25
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uważam, że reprezentuję przeciętnego mężczyznę w wieku 26 lat mieszkającego w Polsce i moja sytuacja wygląda następująco:
- brak pracy, zwolnili mnie z IT i od 3 miesięcy nie mogę niczego znaleźć,
- sama praca w korpo jest żenadą; dzień w dzień spowiadanie się z monotonnych zadań jakiejś 'Scrum Masterce',
- rynek pracy IT to kompletna katastrofa, niczym port w Beirucie po eksplozji z 2020,
- brak dziewczyny od 4 lat; rynek
Uważam, że reprezentuję przeciętnego mężczyznę w wieku 26 lat mieszkającego w Polsce i moja sytuacja wygląda następująco:
- brak pracy, zwolnili mnie z IT i od 3 miesięcy nie mogę niczego znaleźć,
- sama praca w korpo jest żenadą; dzień w dzień spowiadanie się z monotonnych zadań jakiejś 'Scrum Masterce',
- rynek pracy IT to kompletna katastrofa, niczym port w Beirucie po eksplozji z 2020,
- brak dziewczyny od 4 lat; rynek
Do miasta wracam często, z każdym rozmawiam i sprawdzam plotki i z początkowej chęci porzucenia gry po pierwszym wyjściu z lochów wciągnąłem się mocno.
Głównie za sprawą Tristram, muzyki, atmosfery i właśnie tych rozmów z postaciami, które co jakiś czas coś nowego mówią, czymś się z nami dzielą czy nawet zlecają jakieś mniejsze zadania.
Eh, myślałem, że hack and slashy nie lubię, a tu niesamowite zaskoczenie. Także nic się nie bać, wracać do starszych tytułów, nawet jeśli się w nie za dzieciaka nie grało!
#gry #staregry (chociaż patrząc na giereczkową historię to nie aż tak stare xD)
źródło: image
Pobierz