@onepnch: co pyklo ? pytam sie czy kupowales jakies diviny ?
ja teraz latam miedzy T14 i T15 dobry luk jak bym chcial kupic kosztuje 10-15 divinow , gema jednego ktory daje 15% do equipem quivery nie idzie kupic w ogole, co sie pojawia to chinczycy juz to zabieraja
1 divin wczoraj 100 ex , dzisiaj 112 , daje sobie spokoj , ta gra juz stracila sens dla mnie.
@KrowkaAtomowka: Myślałem że pytasz o to ile divinów do perfa weszło. A kupuję po tyle ile sprzedają jak mi trzeba ale większość divów mam ze sprzedaży invitów Z 2k exaltów trzymam jako dropne a reszta divy
@onepnch: jaki masz ogolnie dmg ? ja gram Lighthing arrow doszeldme do 30k i jest to ledo dajacy rade dmg , musial bym wpakowac z tysiac zlotych zeby zaczelo sie wygodniej grac, bez sensu po prostu
@KrowkaAtomowka: Shatter monk do farmu, summoner do bossów. Do minionów za 1 diva kupisz sprzęt który ogarnie praktycznie każdy end game content. Co wy robicie w tej grze w ogóle XD Monk ma 100k tooltip bez niczego, 300k podczas gry ale nie min maxowany jest. Samo założenie howa mi daje 50% więcej dmg ale wolę mf. A summoner c--j wie ile Chyba że gadasz o kupowaniu za prawdziwą kasę to
I tak to się żyje na tej wsi
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-03 155657
Pobierzźródło: poe-2-vaal-orbs1733133459_picture_item_small
Pobierzźródło: vaal
Pobierzja teraz latam miedzy T14 i T15 dobry luk jak bym chcial kupic kosztuje 10-15 divinow , gema jednego ktory daje 15% do equipem quivery nie idzie kupic w ogole, co sie pojawia to chinczycy juz to zabieraja
1 divin wczoraj 100 ex , dzisiaj 112 , daje sobie spokoj , ta gra juz stracila sens dla mnie.
Z 2k exaltów trzymam jako dropne a reszta divy
Chyba że gadasz o kupowaniu za prawdziwą kasę to