Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: aaaach, ten mityczny UKŁAD. Jak mają UKŁAD, to chyba nikt się nie pogniewa, a jak nie mają, to powinien wiedzieć.
Win-win, bo UKŁADY są dla podludzi i jak takiemu powiesz w twarz, że ludzie wiedzą, to albo będzie miał w------e, albo go to upokorzy.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: I co ten chłop zyskał na tym ślubie?
Jak baba chce to i tak zdradzi, a teraz tylko przy rozwodzie odda chałupę klaczy mimo że ona rozwaliła rodzinę.
Czy można się bardziej dać sfrajerowac?Xddd

Żył by w szanowanym konkubinacie to by miał spokój, a klacz by miała emocje
Ale nie on wiedział lepi to ma co chciał
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: proste, "alimenty trzeba placic" (bo de facto juz nie sa w zwiazku uczuciowym)... ona sobie sssie i skacze na innych, a po drugiej stronie wychowuja dziecko bez dram i komplikacji

swoja droga facet to cockold skoro się nie zorientowal, albo woli p---o przed komputerem
  • Odpowiedz
Nie wiesz jaki układ mają między sobą.

@Kopytnik_1: fajny argument taki nie za solidny ze strony babki:

Opcja 1: są w monogamii; to info daje info mężowi, że jest robiony w c---a.
Opcja 2: są w jakimś związku otwartym; to info nic nie zmienia, ona może się trochę mniej afiszować ze swoimi
  • Odpowiedz
@greenwarrior co to jest w ogóle za argument? Zaszalejmy nawet przez chwilę i załóżmy, że faktycznie jest jakiś układ, gość jest kukoldem albo mają otwarty związek, bez znaczenia, ale powiedzmy, że tak jest. Idziesz więc do męża i mówisz mu 'stary, ta suka dorabia Ci rogi'. Jakie mamy warianty?

Wariant nr1: Tak wiem i w chuju to mam, ja też bolcuje małolaty jak jej nie ma w domu, tak się dogadaliśmy.

Wariant nr2:
  • Odpowiedz
Jakby było "brat zdradza swoją żonę" to reakcja była by zupełnie inna, no ale cóż. Solidarność jajników.

@malphite_support_enjoyer: kiedyś zrobiłem podobny - odwrócony post, to baby na grupie chciały wzywać policje xD
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: jakiś stary temat, ale może ktoś ma/będzie miał podobny problem to się wypowiem. Wg mnie jeśli uważa to za słuszne to niech się wtrąca, ale koniecznie z anonima (nowy e-mail, fałszywe konto na fb, wrzut listu do skrzynki itp.). Dbajcie o swój spokój i bezpieczeństwo donosiciele. Przyznać się ewentualnie później można w każdej chwili. Można nawet pomyśleć od razu nad podpisem, który w razie czego pomoże zidentyfikować, np. wpisany
  • Odpowiedz
@malphite_support_enjoyer: r-------a mnie solidarność jajników, to dlaczego miałaby nie istnieć solidarność jąder i mężczyźni nie mają sobie pomagać tylko kobiety moga się trzymać razem? Konserwatyzm r------ł kompletnie relacje męsko-męskie bo tradycja do której się odnoszą to okolice 40-60 lat XX wieku a nie realny XIXw i początek lat XX kiedy istniała prawdziwa męska przyjaźń a dzisiaj bycie 'mężczyzną' to już ekstremum, wszystko co jest inne jest pedalskie i elo.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: ja znam jeden przypadek braterskiej solidarności gdzie młodszy brat wiedział o tym, że jego starszy brat spotyka się z inną kobieta i u niej nocuje itp. Jednak nie sprzedał go bo w zasadzie bratowej nie lubi i ma w nią wywalone. To że jest żoną nic dla niego nie znaczy, bo żonę można zawsze zmienić, a brata ma się jednego i łączą ich więzy krwi. Może i okrutne, ale
  • Odpowiedz