Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +579
Ja to już sam nie wiem czy tu trzeba się śmiać, płakać, czy wzywać psychiatrę.
źródło: image_picker_C6C22AFF-BF6E-47BD-AFD8-1C9A00D8687B-91647-00000C021022A56A
Pobierz
nightmeen +134
Budowa zamku w Stobnicy rozpoczęła się w 2015 r. i od początku wzbudzała kontrowersje, głównie ze względu na jego lokalizację. Zamek liczy ponad 70 m wysokości i około 200 m długości. Budowla ma 15 kondygnacji, a wysokość każdej z nich równa jest dwóm standardowym piętrom w typowym budownictwie mieszkalnym. Jego waga wynosi około 0,5 mln ton, a w samym zamku znajduje się aż 200 klatek schodowych.
Zamek położony jest na obrzeżach Puszczy
Zamek położony jest na obrzeżach Puszczy
źródło: DSC_0376
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: temp_file3224964923279417824
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
super sprawiedliwe bulwo to jest na wynajmie podatek ryczałt 8% i dużo osób nie płaci,
na lokacie 19% i płacą wszyscy chyba powinno się jakoś wypośrodkować
@CptPsyh: nie jest to prawda, a sprawa przerzucania podatków czy opłat jest dużo bardziej skomplikowana niż "podatki na bogatych przechodzą zawsze na biednych". Idąc twoim tokiem rozumowania bogaci ludzie nie powinni mieć żadnych podatków, bo zawsze zapłaci go najbiedniejszy co jest po prostu nie prawdą, manipulacją i kłamstwem w czystej postaci.
@CptPsyh: nie jest prawdą.
Wiadomo niech każdy sam decyduje na co chce płacić, niech nie płacą na szkolnictwo, służbę zdrowia, bezpieczeństwo, drogi i chodniki i niech nie korzystają. A straż pożarna najpierw niech patrzy czy u tego u kogo się pali jest dobry pakiet podatków wykupiony zanim ruszy na pomoc. Idealny libertariański świat. Po prostu niech każdy jak będzie nie chciał to niech nie
@ZydowskiPianista: tym czym kolwiek to bylo programowanie przed kryzysem. bo widac srogo ejstes oderwany od tego co jest oferowane inzynierom w polsce. te 10k to ma gorny percentyl specjalistow, mediany to lataja w okolicach 7k. I jeszcze wyzywasz od dzieciakow.
Otóż to. Może chcę płacić na NFZ, a może nie chcę. A może wolę na Luxmed albo na Medicover. Czy wiesz, że ubezpieczenie zdrowotne w Szwajcarii choć obowiązkowe nie jest świadczone w ramach monopolu przez państwo?