Aktywne Wpisy

Kallisto +65
Frwrd05 +14
Odpisywałem mirkowi na wpis, ale zrobię z tego nowy, bo może wyniknie jakaś ciekawa dyskusja:
Prawie 90% funduszy inwestycyjnych przegrywa ze zwykłym indeksem, a są to ludzie którzy się tym zajmują zawodowo, poświęcają na to mnóstwo czasu i często mają dostęp do informacji do których zwykły chłopek nie ma. Dlaczego więc próbujecie grać aktywnie zamiast brać po prostu index i nawet nie sprawdzać kursów? xD
Jak ktoś myśli, że przebije index klikając na xtb
Prawie 90% funduszy inwestycyjnych przegrywa ze zwykłym indeksem, a są to ludzie którzy się tym zajmują zawodowo, poświęcają na to mnóstwo czasu i często mają dostęp do informacji do których zwykły chłopek nie ma. Dlaczego więc próbujecie grać aktywnie zamiast brać po prostu index i nawet nie sprawdzać kursów? xD
Jak ktoś myśli, że przebije index klikając na xtb

źródło: zt
Pobierz
@Rodriquez Mam bana na koncie, bo wykłócałem sie z trollem, który nie panuje nad sobą, a ja sam mam słabe nerwy na tego typu jednostki. Typ też dostał bana, a odpisuje tu, bo nie mam jak Ci odpisać na priv. To BAT z brave dostaniesz do 10 go, bo tyle zajmuje cykl rozliczeń. Najczęśniej 8 go już przelewają
#brave #zarabianie #internet #kryptowaly
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta