Wpis z mikrobloga

PANOWIE OTWIERAMY SIĘ
Jaką największą krzywdę wyrządziła wam kobieta?
Ogólnie czy to partnerka czy ktoś inny ogólnie przedstawicielka płci żeńskiej...
Mogą być szczegóły ()

Historia nie moja a ziomka.
Streszczona bo dużo by pisać :

Był w związku na odległość 250km, napisała mu że już nie wytrzyma dała zdjęcie jak leży na torach i że zaraz jedzie pociąg i że musi to zrobić powiedziała że to koniec i żeby nawet nie przyjeżdżał na pogrzeb bo nie chce żeby dodatkowo cierpiał, przestała się odzywać.
Napisał do jej znajomego z którym razem często chodzili w czwórkę na jakieś wypady o co chodzi i żeby ją ratował..On pojechał jej szukać.
Po kilku godzinach napisał że niestety ona nie żyje.
Kolega wpadł w szał i rozpacz.
Pojechał na miejsce laska żyła, ten kolega rozstał się ze swoją i zaczął b----ć tą laske mojego kolegi i wymyślili te historie.. Dorośli kuhwa ludzie..
Kolega ma PTSD przez to i brak zaufania do kobiet.

#zwiazki #tinder #przegryw #s--s #patologiazewsi #zdrada
Hej_o - PANOWIE OTWIERAMY SIĘ 
Jaką największą krzywdę wyrządziła wam kobieta?
Ogólni...

źródło: temp_file5104122853792599222

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@H_e_j_o moja była założyła profil fake Facebook, Instagram i udawała kogoś kim nie jest żeby mieć ze mną kontakt, nawet założyła nowy numer. Po miesiącu mieliśmy się spotkać, jak ją zobaczyłem to myk myk w drugą stronę odwrót
  • Odpowiedz
@ProstySamarytanin: poodbna historia jednak moja była założyła fake profil żeby mnie sprawdizć kiedy jeszcze byliśmy w związku, zaufanie poszło sie j---ć i zwiążek po chwili rozpadł. Dowiedziałem sie o tym jakoś 2 dni po, wiec moja taktyka ze "s--------j" zmieniła sie na "chodz sie r----ć", aż na koniec użyłem jej prawdziwe imie w tym chacie
  • Odpowiedz
@H_e_j_o: takich konkretnych historii to nie mam, ale na Boga, ile ja mialam doroslych niby poważnych i odpowiedzialnych kobiet co sie na mnie obrazaly c--j wie o co i nie odzywaly potem latami, zeby tylko mi ostatecznie w klotni wykrzyczec, ze np. 5 lat temu na jej slubie to ja jej pijanych krewnych nie zabawiałam, to nie zlicze. W takich przewlekłych k---a torturach i tworzeniu piekła na ziemi to jestesmy
  • Odpowiedz