Aktywne Wpisy

wykop +117
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
hacerking +58
Mam pytanie, czy ja jestem jedynym fanem #cdaction którego razi to, iż #rozowepaski przy swoim pierwszym filmie na kanale od razu odsłania dekolt?
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt

źródło: 39b439a077156d4014daca71bb0ce2cfc318b3927ab7d34acf0ae383a40fd80f
Pobierz
Najpierw okazuje się że Adam Kotleszka to multikonciarz co szuka atencji w internecie.
Później Gapiński i Białek żartują sobie z #pandoragate przez co #kanalsportowy tracił sponsorów.
Następnie Dominik Piechota okazał się regularnym plagiaciarzem.
A teraz Jan Mazurek, który odszedł pół roku temu do #interia okazał się złodziejem tekstów, bo nie odebrali mu dostępu do ich panelu twórców.
#mecz #pilkanozna #weszlogate
@Matpiotr: Biorą ludzi całkowicie z ulicy, do tego to co oni tam robią polega na wyścigu szczurów, więc nie potrafią oszukiwać tak, żeby nie dać się złapać. Amatorzy, którzy próbowali działać jak wielcy mejweni z doświadczeniem w krzywych akcjach
Na każdego Mazurka przypada Ćwiąkała czy Rokuszewski.
W każdej innej redakcji jest podobnie, tylko większość tych słabych w ogóle nie przebija się do świadomości mediów.