Szczególnie jedno stwierdzenie wzbudziło emocje Polaków. 74 proc. badanych zgodziło się ze stwierdzeniem, że Żydzi mówią za dużo o tym, co ich spotkało w czasie Holokaustu.
- ogłaszasz wyniki, które najpierw podchwytują brukowce, a później brandzlują się do nich aktywiści z obu stron politycznej podkowy
@Sztywnesutkiszatana: @Moron @Kolegiusz @Moon_Dancer @przegro_pisarz Ogólnie tak badanie robione przez ADL jest pewnie z czapy, ale nie zgadzam się z tym, że tylko w PL się tym media zajmują, bo cytowały to media na całym świecie i to nie brukowe, opierając się na tym ostatnie kilka lat.
ale nie zgadzam się z tym, że tylko w PL się tym media zajmują
@djtartini1: no spoko, ale ja też nigdzie nie pisałem, że problem dotyczy wyłącznie polskich brukowców. A temu, że antysemityzm w Polsce istnieje też ciężko zaprzeczyć. Ba, niektórzy są jeszcze z tego dumni xD Czy w Polsce jest niechęć do Żydów? Oczywiście. Widać to na wykopie, w komentarzach w reszcie internetu, na bazgrołach kiboli na murach czy
źródło: 1000024345
Pobierzhttps://www.o2.pl/artykul/zydzi-oglosili-wyniki-polska-najbardziej-antysemickim-krajem-swiata-6448405281998465a
@Moon_Dancer miał praktycznie
źródło: thank-you-bow
Pobierzźródło: temp_file2374343590081293742
Pobierz@Sztywnesutkiszatana: @Moron @Kolegiusz @Moon_Dancer @przegro_pisarz Ogólnie tak badanie robione przez ADL jest pewnie z czapy, ale nie zgadzam się z tym, że tylko w PL się tym media zajmują, bo cytowały to media na całym świecie i to nie brukowe, opierając się na tym ostatnie kilka lat.
@djtartini1: no spoko, ale ja też nigdzie nie pisałem, że problem dotyczy wyłącznie polskich brukowców. A temu, że antysemityzm w Polsce istnieje też ciężko zaprzeczyć. Ba, niektórzy są jeszcze z tego dumni xD
Czy w Polsce jest niechęć do Żydów? Oczywiście. Widać to na wykopie, w komentarzach w reszcie internetu, na bazgrołach kiboli na murach czy
źródło: temp_file4787935361933733247
Pobierz