Aktywne Wpisy

Al-3_x +27
Mam ochotę sobie wrócić do czytania książek fantastycznych po latach. Najpopularniejsze serie jak Władcy pierścieni, Narnia, Harry Potter już znam. Gra o tron jeśli można ją zaliczyć do fantasy tez już była czytana. Brandona Sandersona też czytałem choć nie wszystko. Rodzimego Wiedźmina także znam. Ktoś mógłby mi więc polecić jakąś nową, ciekawą serie fantasy to przeczytania?
#ksiazki #fantastyka #pytanie
#ksiazki #fantastyka #pytanie

źródło: rivendell-by-mahdi-khomsaz
Pobierz
Essapierds2007 +148
Boomerzy powinni być zwalniani z #pracbaza z kilku powodów.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.
1. Przede wszystkim rozmiar: mały lub średni, ach nie lubię dużych cyców po prostu. Czy to tylko ja?, bo społeczeństwo raczej woli duże c------i.
2. Suteczki !! Bardzo ważne są, idealnie są małe do średnich, z wyraźnymi sterczącymi antenkami, ale nie za dużymi ! ale też nie wklęsłymi, i b--ń boże nie rozlanymi jak placki ziemniaczane po cycku, jak czasem można spotkać. Muszą być proporcjonalne w średnicy do obwoluty suteczka. A jeśli trafią się takie w różowym kolorze, ach ideał ! Warte dodanie: Faktura sutka nie może zawierać zbyt dużo wypustków!
3. Jędrność - bardzo ważne !! piersiątka powinny być przede wszystkim jędrne. Ileż to razy fajne p----i mogą być zniszczone przez to, że są wiszące, kończą się na pępku, albo nienaturalnie rozjeżdżają się.
4. Pieprzyki, ach ileż to razy piękne piersiaczki zostały zniszczone przez pieprzyki. I tu ważne, mały pieprzyk w fajnym miejscu może dodać uroku, ale zbyt dużo ich w nieodpowiednim miejscu na piersiach lub ich rozmiar może zrujnować nawet potencjalnie fajne p----i.
5. Jedno oko na maroko - suteczki spozierają w totalnie inne strony, jakby miały zeza. Nie jest to sexi i rujnuje p----i.
6. Kształt - idealnie fajnie zaookrąglone, proporcjonalne. WAŻNE - w miarę symetryczne. Jedna pierś może być idealna, ale jeśli druga wyraźnie odstaje od pierwszej - może to zrujnować końcowy efekt.
7. Przerwa między cycuszkami - ach, nie może być duża. Nie lubię jak widać kość, która wyraźnie rozdziela piersiaczki. Przerwa musi być proporcjonalna.
8. Piegi - och tak, kocham pieguski na piersiach! Rude dziewczyny z pięknymi zapiegowanymi piersiami spełniające wszystkie inne warunki z tej listy to jest top!
9. Sztucznym cycom mówimy zdecydowane nie! - to nie są lata dziewięćdziesiąte. Ale mam nadzieję, że to oczywiste w 2025.
#gotowanie #c---i #p----i #rozowepaski #s--s #zwiazki #sutkiboners #cyckiboners #cialoboners #kobieta #kuchnia
źródło: fb9b9c83fb948e2a87a7b453b60be3cb0a83a11c
Pobierz