Aktywne Wpisy

lubie-sernik +1
Czy ukradłeś coś kiedyś? Jak tak to co i skąd?
ukradłeś?
- tak 62.1% (59)
- nie 37.9% (36)

LeoXIV +45
Czaicie, że 2015 prezydentem Polski został trzecioligowy przedstawiciel partii, który był w kancelarii poprzedniego prezydenta, a oprócz tego był euoposłem xD
Masakra, mam nadzieję, że to sie już nie powtórzy, że jakiś sterowalny no-name zostaje prezydentem, nie może być tak, że teoretycznie najbardziej prestiżowe stanowisko zajmuje osoba rozumiejąca, że etykieta to napis na butelce coca-coli xD
Masakra, mam nadzieję, że to sie już nie powtórzy, że jakiś sterowalny no-name zostaje prezydentem, nie może być tak, że teoretycznie najbardziej prestiżowe stanowisko zajmuje osoba rozumiejąca, że etykieta to napis na butelce coca-coli xD
#motoryzacja #zima
źródło: image
Pobierz@anonim1133: Chłodzenie jest nie tylko przez radiator ale też przepływ powietrza wokół silnika. Taka "atrapa" zmniejsza ten przepływ i ogranicza chłodzenie w ten sposób - zwłaszcza przy drogowych prędkościach. W nowych samochodach masz nawet ruchome żaluzje (one chyba bardziej
@kwanty: + ciężko o w pełni szczelny termostat.
@kwanty: Słusznie, może to faktycznie rzutować. Dzięki za jedyny rozsądny głos :-)
Jak ktoś jeździ dużo to zbędne, chociaż to dodatkowo chroni przed solą i syfem który leci do komory silnika
Wszystko zależy jaki procent twojej jazdy to niedogrzany silnik.. jak masz 100% czy coś koło tego to ma sens, a jak kilka procent bo jeździsz trasy to i tak
@majkelito-_-: zawsze się zastanawiałem czy te silniki (dCi) są takie energooszczędne że się ich nie da zagrzać czy coś zrypane jest w konstrukcji - jak jeździłem do pracy tym samochodem to po 10 km dopiero zaczęło się to małe autko nagrzewać...