Wpis z mikrobloga

@D00D00: że u nas nic się nie dzieje, ani w Czechach.
Za to w Niemczech jest jeden czynnik, którego nie ma ani w Czechach, ani u nas 🙈🙈
  • Odpowiedz
  • 138
@D00D00: może to, że naściągali książąt orientu a teraz szukają winnych wszędzie indziej? To na podobnej zasadzie jakbyś napisał, że winnym rozjechania ludzi jest firma produkująca samochód, a nie kierowca.
  • Odpowiedz
@czemuztak @D00D00 @Wegilo @BezDobry

Oooj k---a chłopy, kto mieszkał na Arabowie to się w cyrku nie śmieje. Ogólnie przez większość roku jak nie wchodzisz w interakcje to nawet ci nie przeszkadza arabskie sąsiedztwa ale zaczyna się grudzień o te s--------y od rana do wieczora przez jakieś 1.5 miecha odpalają petardy. I sobie pomyśli cię postrzelają, wyszumia się i koniec. Nic bardziej mylnego te s------l n----------a petardę co minutę,
  • Odpowiedz
To na podobnej zasadzie jakbyś napisał, że winnym rozjechania ludzi jest firma produkująca samochód, a nie kierowca.

@Wegilo: nie firma produkująca cokolwiek, a osoba ściągająca coś nielegalnie do kraju. I dalej, jeżeli ściągnąłbym auto, które jest niehomologowane na nasz rynek, nie zrobiłbym w nim przeglądu, a potem cię nim zabił to miałbym znacznie większy problem, niż gdybym cię rozjechał legalnym samochodem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@wanghoi ja mieszkałem pod Kopenhaga. A duńskie araby to i tak w h-j są cywilizowane porównując do innych ościennych krajów w których pasożytują. W dani jescze aż tak nie mają władzy jak w se czy de
  • Odpowiedz
@BezDobry: przecież kupno fajerwerków w Niemczech nie jest zakazane. A problemem nie jest ich źródło, tylko to, że małpy:
1. Odpalały je prosto w okna w celu podpalenia mieszkań
2. Montowały improwizowane ładunki wybuchowe z butelek z benzyną
3. Przerabiały ogólnodostępne petardy na mini b---y.

Ale najprościej obwinić Polaków, których nawet tam nie było XD
@D00D00
  • Odpowiedz
  • 0
@D00D00 Przykładowo to że na Bawarii (nie wiem jak w innych landach) w marketach stoją wielkie stoły z fajerwerkami i sobie tam wszystko kupujesz trzeba idioty żeby to wozić z Polski
  • Odpowiedz