Wpis z mikrobloga

#korposwiat #studbaza #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski Chciałbym chodzić do pracy i co miesiąc widzieć powiadomienie w telefonie "przelew przychodzący- WYNAGRODZENIE". Ale niestety jak w wielkich miastach (sam pochodzę z zadupia z ponad 10% bezrobociem) przeglądam pracuj.pl (bo wykopki piszą, że na olx szukanie pracy to beka) to 90% ofert zawiera IT, a ja programować nie umiem albo Assistant with Italian/Spanish/Romanian itp. No i co ja mam zrobić? Gdzie te mnóstwo typowych ofert prac biurowych? Mam magistra z humana/społecznego kierunku. Swój angielski oceniam na takie B1, chyba że miałbym rozmawiać o globalnym ociepleniu, biznesie lub wyborach w USA to nie wydukam ani słowa.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mikroczat.pl
  • 5
Mam magistra z humana/społecznego kierunku.

@Felixu: celuj w jakieś zawody nakierunkowane na Twoje wykształcenie. Wykładanie palet w Biedronce, Lidlu albo obsługa klienta w KFC. Ale to musiałbyś jeszcze się doszkolić z angielskiego i rosyjskiego.
  • Odpowiedz
No i co ja mam zrobić? Gdzie te mnóstwo typowych ofert prac biurowych? Mam magistra z humana/społecznego kierunku. Swój angielski oceniam na takie B1, chyba że miałbym rozmawiać o globalnym ociepleniu, biznesie lub wyborach w USA to nie wydukam ani słowa.

@Felixu: Zacząłbym od podbicia języka do tego C1 co najmniej i wtedy można do korpo uderzać na jakąś generyczną robotę. B1 z angielskiego, to ma dziś każdy (przynajmniej w
  • Odpowiedz