Wpis z mikrobloga

@visas nie szukałem tego specjalnie, po prostu mam wiele subredditow i mi się pokazało. Sporo widziałem z tej wojny bo wychodzę z założenia że wolę widzieć jak wygląda rzeczywistość. Jednak trochę się nie spodziewałem tego co zobaczyłem.

Nie wiem czy nie było to najmocniejsze co widziałem właśnie że względu że była to walka o życie, twarzą w twarz
  • Odpowiedz
@Strzelec_wyborowej a to nie był dron? nie ogladalem tylko czytalem. Jesli granat, to dobił typa, w sumie ok, umierający czlowiek bedzie kurczowo łapał sie życia i niepotrzebnie cierpiał. Do tego prawie trup moze jeszcze narobic duzo problemow, rozsadnie jest nawet strzelac do cial dla pewnosci. Oczywiscie najbardziej "ludzkim" byłoby odejscie na bok i posłanie umierajacemu kuli w czache tak zeby nie widzial. No ale to mozna sobie dywagowac z kanapy a
  • Odpowiedz
@Strzelec_wyborowej: Też to wczoraj widziałem. Chyba jeden z mocniejszych filmów od początku konfliktu. Najbardziej uderza ta chaotyczna walka o życie, którą wygrywa ten zdaje się bardziej doświadczony burjat.
  • Odpowiedz