Wpis z mikrobloga

Siemaszko!
Pytanie - aktualnie użytkuje sobie od 3 lat chyba s22+, i niby jest spoko ale bateria jest już coraz słabsza, potrafi złapać niezłą temperaturę z czapy, i trochę chyba mi się znudzil.
Myślę nad zmianą bo za niedługi czas będę mógł kupić coś nowego w fajnej cenie.
Raczej trafi się s24 ultra w okolicy 3k.
Opłaca się mi orzeskakiwać? Odczuje jakiś miły przeskok? Czy to różnica jak przejście z IP 15 na 16?
Pod uwagę mógłbym wziąć jeszcze flipa lub folda, ale jednak zależy mi na aparacie a tam topki nie zaznam.
Raczej bazowe wersję s24/+ nie ma sensu brać w przypadku posiadania s22?
#telefony #android #pytanie #samsung #galaxy #technologia
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@starebaby-i-wino: Według mnie nie. S22u, s22u, s22u i na tym powiedziałem wystarczy. Różnice w użytkowaniu wręcz kosmetyczne, aparaty przeciętne. Jedyne co było w miarę świeże to galaxy AI. W S24u aparat też pozostawia bardzo dużo do życzenia. Jest dobry ale do top to mu daleko. Przemyśl huawei p70 Pura pro lub jeśli Cię boli brak googla honor magic 6 pro.
  • Odpowiedz
@starebaby-i-wino: qrva, miało byc s21u, s22u, S23u.
Jeśli w dobrej kasie to myślę że warto. Nadal jako smartfon ma chyba najlepsze UI. Mnie odrzucił jeszcze bardziej fakt że ostatnio Samsung aktualizacją uceglił sporo s22u i wypiął się na userów.
  • Odpowiedz
@fishery haha spoko domyśliłem się :D
Noo właśnie jeśli była by to pełna cena to bym nie myślał nad zmianą telefonu jeszcze, a jednak vhyba trochę poczuje zmianę po samej przesiadce na ultra bo bazowego s24 też pod uwagę bym już nie brał.

Ale o tej akcji z aktualizacją nie słyszałem nic, a zazwyczaj jest głośno na grupach telefonowych o takich akcjach
  • Odpowiedz
@fishery ale kapa xD aż się odechciewa.
Z tymi "wadliwymi" płytami głównymi to już słyszę od premiery s22 alw to to już niezła akcja..
Aż mi się przypomniało że kiedyś pomyślałem że więcej samsunga miałem nie kupować xD
  • Odpowiedz
@fishery miałem kiedyś p20 pro, miło wspominam. U mojej mamy śmiga do dziś.
Jeszcze pixele jakoś do mnie przemawiają.
Ale no to narazie tylko teoretyzowanie, bo albo s24u albo nie zmieniam nic jeszcze, bo poniżej 3k go przytulę
  • Odpowiedz