Wpis z mikrobloga

@ArtBB: panie pajeet umowa o prace jest dla polakow, dla pana jest umowa o dzielo. Dlatego prosze wsiasc na skuter i dzielnie rozwozic pizze w sniezyce
  • Odpowiedz
  • 150
@ArtBB ministerstwo najpierw dba o to by nie było was stać na mieszkania, a teraz dba o to byście nie mieli pracy a mieli ją imigranci
  • Odpowiedz
@ArtBB: liberalna władza jest zawsze taka sama. W dupie ma prawa pracowników i klasy średniej tym zawsze dokrecaja śrubę. Na piedestale zawsze stawiaja potrzeby lokalnych bojarów i oligarchów i opakowuja je dla niepoznaki w złoty papierek pie**lenia o prawach mniejszosci, szacunku i miłości do bliźniego xD
  • Odpowiedz
@ArtBB: Krzyżem będzie leżał a nie pozwoli się polskiej gospodarce zreformować i przestać konkurować niskim kosztami pracy. Mnie to tak interesuje czy energię elektryczną tańszą możemy zacząć produkować. Zaraz wyjdzie, że taniej będzie imigrantów w kierat zatrudnić na śmieciówce niż zasilić młyn zbożowy silnikiem elektrycznym xDDdd
  • Odpowiedz
@Niebieski40: doczytałem. I uważasz że wpuszczanie na takich warunkach cudzoziemców którzy beda wykorzystywani przez naszych "bojarow" do pracy na smieciowkach poprawi jakość życia sredniakow i tych mniej zarabiajacych polakow? Czy poprostu marża i kabza u naszych pszeciembiorcow ma sie zgadzac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem choć się domyślam xD
  • Odpowiedz
@Sebastix a pomyślałeś o tym, że dzięki temu że mogą im mniej zapłacić ich usługi będą tańsze? wtedy wszyscy (również mniej zarabiający Polacy) zaoszczędzą? śmiem uważać, że nigdy nie prowadziłeś biznesu skoro nie wiesz jak działają prawa rynku
  • Odpowiedz
Polska myśl technologiczna - j-----e 16 godzin na umowie o g---o, bez kontroli z pipu

@ArtBB: o, to dokładnie jak w uwielbianych przez wykop Chinach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz