Wpis z mikrobloga

Ile u was koszuje godzina na basenie? Od 1 stycznia ceny #basen w CRS w #zielonagora wzrosły prawie o 100% do 15 zł/h. Wcześniej było 8 zł od poniedziałku do piątku. Trochę zaskoczyła mnie wysokość podwyżki ale podobno w innych miastach i tak jest drożej ale ciężko mi porównać bo tylko tu chodzę. Jak to wygląda u was? Taniej, drożej?

#plywanie
joybubbles - Ile u was koszuje godzina na basenie? Od 1 stycznia ceny #basen w CRS w ...

źródło: temp_file6345491411794022003

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@joybubbles CRS powstał 19 lat temu i do tej pory jest to pierwsza podwyżka. Patrząc obiektywnie jest uzasadniona, a i po podwyżce ceny są bardzo konkurencyjne. Ciekawe jest też wprowadzenie dodatkowej zniżki dla mieszkańców ZG.
  • Odpowiedz
@joybubbles: pozdrowienia z Wrocławia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest tu co prawda więcej atrakcji, ale i tak Zielona jest bardzo dobrze wyceniona. Jeśli tylko pływasz, zawsze możesz chodzić na Wyspę. Tam masz 6zł za 45min
rosomak94 - @joybubbles: pozdrowienia z Wrocławia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest tu co prawda więce...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@joybubbles: Chciałbym takie ceny. U mnie we Wieliczce do reszty p------o z cenami. 22 zł około to było przed podwyżkami, a teraz uwaga, 30zł normalny za godzinę. Szczerze to przestałem chodzić właśnie ze względu na ceny, jest bardzo drogo. Miesięczny 340zł
pingWIN00 - @joybubbles: Chciałbym takie ceny. U mnie we Wieliczce do reszty p------o...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@joybubbles: co gadas 15zl to jak za darmo. Ja miasto powiatowe a mam 19zl za 1h. Jak Ci nie pasuje to nie chodź ale to cena jak za darmo. Inny basen miasto 40k z kartą mieszkańca 13zl/h bez karty 17
  • Odpowiedz