Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +7
Zarabiam miesięcznie ok. 220k - 270k netto w wieku 21 lat. Mam już wszystko czego potrzebuję - dobrze prosperująca firma, fajny samochód, dom. Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel? Jedyne co mi przychodzi na myśl to dalszy rozwój firmy ale nie bardzo wiem co mam zrobić ze samym sobą. Praca to całe moje życie co niby jest dobre bo się dorobiłem ale z drugiej strony czuję, że czegoś mi

Sumiru +76
Normalne to? xD Czemu baby mają takie duże oczekiwania. Musisz gdzieś ją zabrać zapłacić i coś podarować bo bez tego nawet nie masz podjazdu XD
#p0lka #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
#p0lka #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow

źródło: temp_file6871253506752355304
Pobierz
#internet #problem #awaria #komputer
źródło: IMG_0162
PobierzJa się nie znam, ale może to co copilot proponuje ci pomoże
Sprawdź Menedżer urządzeń: Naciśnij klawisze Windows + X i wybierz Menedżer urządzeń. Sprawdź sekcję Karty sieciowe, aby upewnić się, że karta WiFi jest włączona. Jeśli nie widzisz karty WiFi, oznacza to, że system jej nie wykrywa.
Zainstaluj ponownie sterownik WiFi: W Menedżerze urządzeń kliknij prawym przyciskiem myszy kartę sieciową i wybierz opcję Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu. Powinno
źródło: IMG_0163
PobierzOstrzeżenie widoczne przy "Intel(R) Wireless-AC 9560 160MHz" w kategorii "Karty sieciowe" sugeruje, że z tym urządzeniem mogą być pewne problemy. Oto kilka potencjalnych przyczyn i rozwiązań:
Sterowniki: Najczęściej problemy z urządzeniami sieciowymi wynikają z nieaktualnych, niekompatybilnych lub uszkodzonych sterowników.
Rozwiązanie: Pobierz i zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony producenta, w tym przypadku Intela. Upewnij się, że pobierasz wersję kompatybilną z Twoim
Nie zawsze najnowsze są najlepsze, ale trzeba w google szukać wpisując nazwę karty + problems