Polećcie mi jakiś fajny minimalistyczny plecak który dobrze ochroni mojego #macbookair 15 cali. Mam torbę z tomtoc ale potrzebuje jeszcze plecaka niestety tomtoc na ten rozmiar nie ma.. #plecak #macbookair #macbook #apple #laptopy
@bandera: Czy znalazłeś już minimalistyczną torbę do swojego Apple (California USA) MacBook (MacOS) M chip by Apple, która pomieści 15 applowskich cali (Retina XDR)?
@Shashek: a czy ty masz ajfona zrobionego przez Apple california za DUŻO TYSIĘCY ZŁOTYCH? bo jak nie wydałeś TYLU PIENIĘDZY to z czym do ludzi… ( ͡°͜ʖ͡°)
@Rustyyyy jakby napisał podrzućcie jakąś fajną torbę na Huawei Matebook 14 pewnie byś się nie zesrał, a tak wychodzi w sumie c--j wie co z Ciebie xd
Model jest mocno płaski i wąski jak to ultrabooki i jest dużo mniejszy niż jakiś 15” gamingowy Acerek. Produkuje się niektóre sleevy zeby idealnie co do cm mieściły dany popularny model jak ten, może ktos ma jakąś torbę 14” która spoko pasuje właśnie tu,
@bandera: @Shashek no tak, tylko Apple from California (by Steve Jobs) produkuje tego typu urządzenia. ( ͡°͜ʖ͡°) PS. Nigdy nie miałem laptopa do gier, bo to jak kupować sportowy autobus
Model jest mocno płaski i wąski jak to ultrabooki i jest dużo mniejszy niż jakiś 15” gamingowy Acerek. Produkuje się niektóre sleevy zeby idealnie co do cm mieściły dany popularny model jak ten, może ktos ma jakąś torbę 14” która spoko pasuje właśnie tu,
PS. Nigdy nie miałem laptopa do gier, bo to jak kupować sportowy autobus
https://www.thenorthface.pl/pl-pl/p/kobiety-211718/plecak-surge-NF0A52SG