Aktywne Wpisy

Bunch +75
Standardzik
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow

źródło: temp_file3180717902423487796
Pobierz
Rabusek +23
Dostałem auto zastępcze, chyba jakieś świeże z 2024 / 2025
Od kiedy jest nakaz walenia dźwiękami jak kierowca przekracza prędkość? Jadę obwodnica, łapie mi znak 40km/h i potem kilka minut pikania żebym zwolnił
Okazuje się że tego NIE MA w ustawieniach, tak jak istopa: TRZEBA PO KAŻDYM WŁĄCZENIU AUTA TO KLIKNĄĆ!!!
To
Od kiedy jest nakaz walenia dźwiękami jak kierowca przekracza prędkość? Jadę obwodnica, łapie mi znak 40km/h i potem kilka minut pikania żebym zwolnił
Okazuje się że tego NIE MA w ustawieniach, tak jak istopa: TRZEBA PO KAŻDYM WŁĄCZENIU AUTA TO KLIKNĄĆ!!!
To

źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Akwarium o długości 80 cm
Zależy mi by miała łatwą opcję automatycznych zmian natężenia światła oraz dało się ustawić automatyczną zmianę na minimalne światło na noc w kolorze np. niebieskim.
#akwarystyka #akwarium
Lampa do akwarium Fluval Aquasky 2.0 LED 16W
nada się do low techa roślinnego 112l ?
z tego co czytam to Sinkor LED II WRB WIFI nie ma możliwości automatyzacji kolorów barw więc raczej odpada bo chcę sobie ustawić automatyczny lekki niebieski ambient wieczorami
chyba nic tańszego niż Chihiros WRGB II SLIM 60 (za 622,06 zł) nie oferuje tego co szukam a szkoda bo nie potrzebuję mocnej lampy, zależy mi tylko
Edit: Może nie wystarczyć, bo chcesz mieć na niebiesko pod wieczór. Tylko nie myśl, że włączysz na 3h codziennie i będzie Ci przyjemnie świeciło przez pół nocy :P Max pół godzinki podejrzewam.
Chihiros super lampa, ale niestety nie jest wodoszczelna - jakbyś rozważał jej zakup.