Wpis z mikrobloga

W całym swoim życiu znam tylko 2 osoby które nie skonczyly podstawówki (bracia) i oboje są teraz bezdomnymi i chyba nikogo kto nie skończył gimnazjum xD to trzeba mieć chyba jakaś super moc i należeć do #patostreamy żeby nie dokończyć podstawówki xD nie wiem jak bardzo bym musiał się starać, żeby tego nie skończyć xD
#kononowicz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@The_Rainman: też się zastanawiam jak można nie skończyć podstawówki, przecież w Polsce jest obowiązek szkolny do ukończenia 18lat,nawet jeśli byś nie zdawał z klasy do klasy to musisz chodzić do 18 roku życia.
  • Odpowiedz
@The_Rainman OP dotknąłeś tematu, który też nie daje mi spokoju, tzn. nie mieści mi się w głowie jak ktoś urodzony już w latach 80' (a nie jakichś tam 40' zapomniany przez Boga w jakiejś powojennej zawierusze) mógłby się zatrzymać na poziomie podstawówki. Największe antytalenty i chuligani kończyli jakieś zawodówki. Poza tym, biorąc pod uwagę rocznik to też rodzi pytanie co on k*rwa robił od połowy lat 90' do czas przyjechania do
  • Odpowiedz
  • 0
@NicolasLatifi nie wiem, jedyne wytłumaczenie to jakaś głęboka patola (tych dwóch kolesi z takiej było). Znam ludzi z różnych rodzin, ale zdanie podstawówki, czy gimnazjum dla nikogo nie było problemem. Nawet technikum czy liceum większość bez problemu zdawała.
  • Odpowiedz