Aktywne Wpisy

handballer +292

źródło: 1738435307171
Pobierz
Sharlathan +202
Chuop se zrobił prawilną polską pizze jak za PRLu ale nikt mu nie dał plusa bo jest ze wsi (╥﹏╥)
#gotujzwykopem #pizza
#gotujzwykopem #pizza

źródło: 20250201_211856
Pobierz
#hydraulika #mechanika #dom #remontujzwykopem
Wątpię żeby grzyb nba dachu się zatkał, prędzej coś się przytkało zaraz za ostatnim punktem (na początku wentylacji pionu kanalizacyjnego) i światło rury jest ograniczone.
1. Czy mógłbyś dokładniej opisać gdzie mógłbym tego potencjalnego zatkania szukać? Gdzieś na poziomie piętra, parteru, w rurze na zewnątrz? Masz na myśli, że coś mogło się zatkać np. przez jakieś resztki jedzenia itp. i rura nie
1. Możesz kamerką endoskopową zajrzeć za każdy punkt i popatrzeć czy nie ma jakiegoś syfu.
2. Możesz zdemontować kibel i telefonem sobie zobaczyć czy nic nie widać.
3. Możesz wsadzić spiralę do przepychania z ostatniego punktu i spróbować przepchać.
4. Możesz wsadzić spiralę do przepychania do kominka wentylacyjnego i spróbować przepchać ale będzie musiała być
źródło: faegrgzxh
PobierzBTW: zauważyłem, że gdy zmywarka NA PARTERZE wyrzuca wodę do kanalizacji to ten sam zlew na parterze też bulgocze - może to coś zmienia w naszej dyskusji, ale nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja bym chyba jeszcze zobaczył po kolei każdy punkt w domu zaczynając od góry do dołu czy po zlaniu dużej ilości wody (tak żeby woda zapełniła cały odpływ) nie bulgocze gdzieś jeszcze. Wtedy dowiemy się zgrubsza gdzie może być przytkane.
Edit. to wsadź kamerkę przez grzybek