Wpis z mikrobloga

Kambodża to jego decyzja.

@Towarzysz_Sobaka: dlatego się każdy puka w głowę patrząc że ucieka do zadupia gdzie nic nie działa. Zaraz w Kambodży będzie płacz że chce do Polski, a przy pierwszej poważniejszej chorobie zacznie się panika.
  • Odpowiedz
@Brutus66: oczywiście. To widać po stanie finansów Ormowców, dla których kredyt to dodatkowa pensja, a koncept spłaty zobowiązań nie istnieje w ich głowach. "Ludzie mają to dają" pokazuje kompletne zezwierzęcenie i odklejenie od rzeczywistości.
  • Odpowiedz
Ja nie wiem co Filip ma w głowie wracając do Kambodży

@Towarzysz_Sobaka: myślę ze nabrał pewności siebie - w tym sensie, ze myśli sobie "zawsze w najgorszym wypadku mogę tu wrócić" - wcześniej bal się ze nie da rady, ze nie znajdzie pracy, itd...
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka jestem pewny że nadopiekuńczy rodzice mu coś nagadali a on jedyny z językiem w UK i w Kamboraju mógł coś załatwić za nich. Coś gadał że chciał ich przymusić no nauki angielskiego gadając do nich po engelsku to zaraz wrzaski i krzyki...
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: a ja wiem, bo to zwykły debil, ile może mieć IQ skrzyżowanie ormowca z megalodonem? 70? To jest taki łeb że w wieku 25(?) lat nie potrafi posługiwać się dobrze jednym językiem (PL/ENG) bo japoński to on zna tak jak mumin angelsky xD co w rodzinie to nie zginie
  • Odpowiedz