Wpis z mikrobloga

@kastrator2: weź się w to zawiń jak się w coś w---------z. Odbierz sobie swój największy atut czyli możliwości przejazdu przez miasto przemykając ścieżkami czy normalnie między samochodami. No co za koczkodan. I pisze to jako hardy pedalarz
  • Odpowiedz
@rusin: teraz już tak, ale zajebisty happening jakby mu się ręce zaplątały w ten happening podczas upadku z-----ł głową w krawężnik i zginął bo nawet kasku nie założył 😎
  • Odpowiedz
@kastrator2 trochę niebezpieczny happening. Nie dość, że dosyć niewidoczne te rusztowanie, to jeszcze wyobrażam sobie jak ciężko jechać z takim ciężkim i niestabilnym obciążeniem.
  • Odpowiedz
@typ53B: Ten happening miał pokazać ile miejsca zajmuje samochód z kierowcą bez żadnych pasażerów i jak mocno odkorkowałoby się miasto, gdyby ludzie jeździli do pracy rowerami, a nie wsiadali do tonowej kupy złomu, która spala paliwa kopalne i zajmuje na 8 godzin miejsce w centrum.
  • Odpowiedz
@typ53B: O wiele łatwiej prowadzić aktywizm na Wykopie z piwnicy swojego starego. Pochwal się swoimi osiągnięciami w promowaniu ważnych dla ciebie wartości.
  • Odpowiedz
  • 0
@TheTostu chociażby osobiście byłem na sali w Pałacu kultury na głosowaniu w sprawie SCT w Warszawie i darłem japę na nierobów urzędasów żeby tego gówna nie wprowadzali a co?
  • Odpowiedz
  • 0
@TheTostu

@typ53B: Ten happening miał pokazać ile miejsca zajmuje samochód z kierowcą bez żadnych pasażerów i jak mocno odkorkowałoby się miasto, gdyby ludzie jeździli do pracy rowerami, a nie wsiadali do tonowej kupy złomu, która spala paliwa kopalne i zajmuje na 8 godzin miejsce w centrum.

Ja myślałem, że chcą pokazać ile odstępu trzeba trzymać przy wyprzedzaniu xD w takim razie niech się walą na ryj pedalarze
  • Odpowiedz
@kastrator2: Dziwię się że rowerzyści są w stanie wymyśleć i stworzyć tak zaawansowane (jak na nich) konstrukcje inżynieryjne, a nie potrafią zrozumieć, że rowerem jeździ się po ścieżce rowerowej, a nie po chodniku ;)
  • Odpowiedz